avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters239798

Activitate ContSters239798

Răspuns la discuția Divort la notar / minori
de ce spuneti "din pacate"? Eu chiar consider ca le este mult mai bine langa mama. Este foarte adevarat ca au o legatura stransa si cu tatal, nu am ce sa-i reprosez din acest punct de vedere, insa va fi prezent in viata lor atat de mult cat doreste, nu am de gand sub nicio forma sa-i interzic sa le viziteze.
Răspuns la discuția Divort la notar / minori
Ce inseamna ca nu e in interesul copilului? Adica nu e in interesul copilului sa ne mutam in alta casa? Ar putea conta?
Buna ziua,
Se poate divorta la notariat in cazul in care exista minori. Mentionez ca tatal este de acord ca minorii sa ramana in grija mamei, ne-am inteles asupra tuturor aspectelor (cheltuieli, vizite). In acest caz se mai face ancheta de la protectia copilului? Daca da este doar o formalitate? Mentionez ca mama si copiii trebuie sa plece din apartamentul unde am locuit (fiind al mamei sotului), cel mai probabil vom inchiria un ap. 2 camere
Buna ziua,
Se poate divorta la notariat in cazul in care exista minori. Mentionez ca tatal este de acord ca minorii sa ramana in grija mamei, ne-am inteles asupra tuturor aspectelor (cheltuieli, vizite). In acest caz se mai face ancheta de la protectia copilului? Daca da este doar o formalitate? Mentionez ca mama si copiii trebuie sa plece din apartamentul unde am locuit (fiind al mamei sotului), cel mai probabil vom inchiria un ap. 2 camere
Buna ziua

Ma intereseaza sa inchid o firma. Este infiintata anul trecut in iunie dar nu am avut nicio activitate pe ea din motive pe care nu are rost sa le amintesc. Dupa cat timp se inchide de la sine daca nu am activitate? Mentionez ca am un contract de chirie pt un pentru spatiu pe care nu am de gand sa-l prelungesc. Ce se intampla in acest caz?
Multumesc
Răspuns la discuția Vreau sa vand un SRL
Trecerea la neplatitor de TVA se face automat dupa o perioada de neactivitate? Care sunt regulile?
Răspuns la discuția Cumparare societate comerciala
Buna ziua
Daca doriti un SRL fara riscuri eu va pot ajuta. Eu vreau sa vand un SRL (platitor de TVA) infiintat in iunie 2013 pe care nu am nici un fel de activitate, deci riscuri zero
Buna ziua,
Am un SRL (platitot de TVA) deschis in iunie 2013 si pe care nu am avut nici un fel de activitate. Vreau sa-l vand. Un posibil cumparator a venit cu propunerea sa-i cesionez lui mai mult de jumatate, da devina administrator, dupa care peste o luna sa preia si restul. Care ar fi motivele sa doreasca sa procedeze asa si nu o ia 100% de la inceput? Care sunt riscurile la care ma supun daca accept? El spune ca asa evitam un control .....i-am spus ca poate sa vina oricand control atata timp cat nu am avut activitate nu stiu ce ar putea controla.....Multumesc
Cum adica am garantat cu toata averea?? Am garantat cu imobilul ipotecat...Adica daca eu vand casa banca poate anula actul?? De ce? Nu mi se pare corect. Sa ia imobilul ipotecat ca de aia e ipotecat....banca de ce nu-si asuma riscuri?? vi se pare corect??
Răspuns la discuția Reducere salariu fara acordul meu
Poate o sa fac o sesizare.......suna a razbunare dar o merita
Multumesc frumos pentru ajutor