avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Activitate Florentina_v

Activitate Florentina_v

Buna ziua ! Sunt in somaj si ca atare beneficiez de indemnizatie. Suma este echivalenta cu 250 ron (fix). Intrebarea mea este urmatoarea: i se mai acorda deducere personala mamei mele gratie mie, care sunt persoana in intretinerea ei? Un aspect de mentionat care nu stiu cat de relevant e ar fi ca am 24 de ani. Si da, mama are venit pana in 3000 lei. Multumesc !
Buna ziua ! Am inchiriat un apartament cu inca 3 colege. Una din cele 3 s-a razgandit si am ramas doar 3 fete. Contractul de inchiriere este unul din actele necesare pe care trebuie sa il depun ptr acordarea ajutorului de incalzire.Domnisoara in cauza a fost trecuta in anexa ca membru de familie fapt care constituie un impediment in obtinerea ajutorului sus mentionat. Intrebarea mea este : trebuie sa merg la ANAF, respectiv Administratia Judeteana a Finantelor Publice in vedere procurarii unui act aditional pentru a face modificarea? Daca da, implica costuri suplimentare? Sau care e solutia? Multumesc
Nelămurire. Am dat de un text pe un site de socializare care suna în felul următor : " Ne dai like şi share , îţi dăm un stick de 32 gb în fiecare zi , GRATIS ! (...) " . ªi un domn a replicat spunând : "Stiti ca pot sa va dau in judecata daca nu imi dati un stick in fiecare zi? In cazul in care eu dau like + share, voi sunteti obligati sa-mi dati un stick in fiecare zi. Eu zic sa va alegeti mai bine cuvintele data viitoare. " .
Pentru ce îl poate da în judecată?
Răspuns la discuția Evictiunea totala
Da, vă mulţumesc! Aţi elucidat misterul din mintea mea :))
Îmi puteţi da un exemplu concret de evicţiune totală ?
Atunci îmi cer scuze ptr exprimarea mea eronată ! ªi cunosc faptul ca cele două sunt ramuri distincte.Reformulez : autor pentru Contracte speciale şi autor pentru Succesiuni !
Îmi puteţi da vreo recomandare cu privire la vreun autor al unei cărţi de contracte şi succesiuni ? Mulţumesc anticipat
Discuție Speþã
Bună seara ! Site-ul acesta este menit să explice anumite incertitudini şi ca atare prezint următoarele : X. M conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi a stupefiantelor nu a respectat marcajul Stop şi a ricoşat într-un automobil din care a rezultat decesul unei persoane şi rănirea altor 3 . Judecătoria M. dispune măsura arestării preventive. X. M face recurs iar Tribunalul C. dispune revocarea măsurii arestării preventive. Totodată Tribunalul dispune aplicarea măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuvinţarea instanţei , să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme; - să nu se apropie de părţile vătămate şi de martorii din lucrări şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect; . să nu conducă niciun vehicul . Soluţie definitivă . Întrebarea mea : Procesul continuă? A fost achitat ? Nu am habar de procedura penală dar sper că nu, întrucât justiţia nu poate fi atât de oarbă ! Există alt dosar cu un alt obiect ? Ţin să precizez că obiectul acestui dosar la care fac referire este : propunere de arestare preventivă a inculpatului.
Consultă Ordonanţa 15/ 1996 pentru prima întrebare şi a treia .