Am si io o problema acum doua luni fiica mea inpreuna cu o fata si cu prietenul acesteia au plecat cu masina sa ia 2 pungi de seminte la un moment dat fiica mea ia cerut baiatului sa mearga si ia cu masina, fata are permis,,,,acesta a fost de acord ,a mers bine cam 6,,,7 km apoi a venit o curba moment in care baiatu care statea in dreapta ia tras de volan crezand ca fiica mea nu se incadreaza aceasta atunci a pierdut controlul volanului si a bagato intr~un gard, viteza nu a avut ,pentru ca stia drumul ,nici airbegurile nu s~au declansat , si fata din spate a vazut ca ia tras cu mainile de volan in urma impactului acesta a dat cu capul in bord si are fisura de maxilar si ca la final tot iel are pretentii sa ii facem masina si spitalizarea ce credeti ca poate sa obtina acest individ
Din cauza ca nu ati folosit virgula oamenii au inteles altceva.
in afara de YNOCENTA care a inteles perfect dar a raspuns gresit restul au inteles ca ati platit banii pentru fond rulment. Ba char unii se arata revoltati ca ar fi inteles ei corect si nu citim intrebarea.
Inteleg ca ati mers si ati platit intretinerea pentru 3 luni in avans.
Administratia asociatiei de locatari a folosit suma pentru a completa fondul de rulment care se marise (ulterior majorat dupa cum spuneti).
Prin urmare asociatia a procedat corect. CONFORM O.U.G. nr. 92 din 2003 este Codul de procedura fiscala care reglementeaza ordinea stingerii creantelor fiscale. crentele se sting in ordinea care au aparut.(s-au nascut)
CONFORM O.U.G. nr. 92 din 2003 Codul de procedura fiscalaARTICOLUL 115
Ordinea stingerii datoriilor
b) toate obligațiile fiscale principale, în ordinea vechimii
prin urmare raspunsul este da poate si sociatia a procedat corect.
Adica ati achitat o luna intretinerea apoi s-a nascut datoria catre fondul de rulment ca urmare a majorarii fondului de rulment lunile in avans pentru care ati platit nefiind calculate(nascute)
Dumneavoastra puteti merge sa platiti in cont sau la caserie o suma si puteti cere sa se scrie si luna intretinere iunie 2015.
Eu tot in ordine iau lunile si cu suma de bani o consider la luna cea mai veche neachitata si apoi urmatoaarea cea mai veche neachitata si tot asa
ionut.ion
ce masura sa ia asociatia dacalegea 196 art 33 prevede
9) Președintele sau administratorul asociației de proprietari are obligația solicitării notării în
cartea funciară a debitelor mai vechi de 3 luni și care depășesc valoarea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată. Birourile de cadastru și publicitate imobiliară vor proceda la notarea acestor debite în cartea funciară a locuințelor sau spațiilor cu altă destinație.
adica pana la 2080lei nu ii poti face nimic.
Buna as vrea sa stiu daca dobanda taxei auto intra automat cu suma platita pentru taxa auto multumesc
Exista,dar daca as scrie aici,in mod cert imi voi atrage oprobiul public.