Buna ziua.Va rog daca se poate sa ma ajutati la o problema,eu in 2008 am infiintat un SRL dar nu a functionat niciodata si am inteles neoficial ca daca nu mai depun declaratiile 100,101 la DGFP sau alte declaratii la ORC,se poate radia de la sine sau ce alta modalitate este sa se radieze.Va multumesc si astept raspuns.
Buna ziua.Va rog daca se poate sa ma ajutati la o problema,eu in 2008 am infiintat un SRL dar nu a functionat niciodata si am inteles neoficial ca daca nu mai depun declaratiile 100,101 la DGFP se poate radia de la sine sau ce alta modalitate este sa se radieze.Va multumesc si astept raspuns.
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu o problema,am un SRL care a fost suspentat pe perioada 15.05.2009 pana la data 15.05.2012,suntem 2 asociati,eu administrator,firma nu a avut activitate niciodata,nu are datorii,ma intereseaza daca se poate radia de la sine fara sa ajung pe la ORC, adica cu costuri mai mici. Va multumesc si astept raspuns.
Buna seara.Va rog frumos sa ma ajutati cu o problema,eu sunt bugetar dar am si un PFA care functionez numai vara dar nu stiu daca trebuie sa platesc la Casa de asigurari de sanatate si daca da cat anume. Va multumesc si astept raspuns.
Buna ziua. Stau cu chirie intr-o locuinta de servici,data de fondul locativ la m-ai multe institutii din judet,in contractul de inchiriere sunt trecut eu ca persoana fizica,toate utilitatile sunt platite de mine pe numele meu. Daca in institutia care lucrez eu se fac disponibilizari si eu ma aflu pe lista ma pot da afara din apartament?Va multumesc si astept raspuns.
Buna seara.In anul 2009 am infiintat un PFA cu caen 9329 "alte activitati recreative si distractive " sezonier vara,iar in anul 2010 am radiat PFA,am depus toate actele si declaratia 200 la finante. Eu nu am avut nici un control de la finante dar pot sa ma astept in continuare?Va multumesc si astept raspuns.
Buna seara. Stau cu chirie intr-o locuinta de servici,data de fondul locativ la m-ai multe institutii din judet,in contractul de inchiriere sunt trecut eu ca persoana fizica,toate utilitatile sunt platite de mine pe numele meu. Daca in institutia care lucrez eu se fac disponibilizari si eu ma aflu pe lista ma pot da afara din apartament?Va multumesc si astept raspuns.