Ati scapat ieftin.
Eu am platit de 10 ori in plus, am facut 10 reparatii, cu proprietarul in casa, care nici macar nu imi spunea ca este ud, Tot timpul spunea ceva, ca program de somn, odihna...incurca Sanatoriul cu zona rezidentiala. Cand reparam mereu auzeam:
Vai nu aici, vai ce imi stricati, extraordinar e galagie, dar de ce trebuie sa spargeti,s.a
, am platit executoriu judecatoresc plus dobanda la firma de recuperare, plus deranj in propria casa...cu trei copii mici, amenintare ca va fi chemata in judecata soacra-mea, s.a.
Am scapat, cu chiu si vai abia dupa 8 ani. Noroc ca s-a imbolnavit proprietarul si scapase de chef. A murit iar noul proprietar a inceput renovarea. Atunci am reparat si eu, facand de una singura tot (Doar sunt arhitect si trebuie sa stiu ce cer echipei) si asta doar ca ma saturasem sa vina la usa toata lumea, Mai era putin si venea primarul sau prefectul,
Am trei luni de cand nu mai are vecinul de jos pata pe tavan. Motivul asta m-a facut sa fac cinste la birou.
Asa ca va inteleg mai mult decat oricine. Sa nu va para rau. Nu exista reguli ci ne pliem doar dupa situatie. Pe viitor insa aveti grija.