avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate argoss

Activitate argoss

Răspuns la discuția succesiunea
n53 a scris:

puteți solicita notarului deschiderea succesiunii (de la locul unde a avut ultimul domiciliu tatăl dvs.), veți plăti taxa prevăzută de lege și veți primi un Certificat de moștenitor.

TATAL MEU ARE ULTIMUL DOMICILIU IN CRAIOVA.BUNICI ERAU DIN GORJ..ACUMA INTREB,DE CE SA FACUT TAXA IN LIPSA LUI,,FIIND CA EL NU ARENUNTAT LA MOSTENIRE
Discuție succesiunea
dupa moartea bunicilor,sa deschis o taxa de succesiune,tatal meu din diferite motive nu sa prezentat la taxa..mentionez k sa facut taxa in lipsa lui.dar acei fratii ai lui nu au nici in ziua de azi certificat de mostenitor.acuma intreb daca tatal meu este decedat eu pot deschide o taxa?mentionez fratii nu au titlu de propietate,,doar un certificat de mostenire
Discuție inselaciune
am depus la banca in contul unei persoane suma de 125 ron chipurile ca im face contract de munca ptr germania .nu mi sa facut acel contract bani nu vrea sa mi dea inapoi .am chitanta cu numele acelui individ de la banca pot recupera suma de bani?

tatal meu este casatorit cu o alta femeie.acesta are un copil,tatal meu vrea sa faca acte acestui copil vitreg ..intrebare eu mai am vreun drept daca tatalmeru vinde partea lui ?
mama mea a decedat tatal meu nu avea acte cu ea,,nu au avut casa tatal meu a cumparat un apartament cu a 2 sotie....acuma intreb eu mai am vreun drept dupa moartea tattalui meu,,daca acesta vinde la copilul acestei femei partea lui?
Discuție succesiune
acum cativa ani au decedat bunici mei .frati lui tatal meu au deschis taxa de succesiune..dar din diferite motive nus care ,tatal meu nu sa prezentat la taxa.acum intreb .mai are tatal meu drept la mostenire?
daca tatal meu face act de vanzare cumparare cu intretinere.eu im pierd dreptul sau mai pot avea drept la mostenire?
tatal meu e casatorit cu o femeie,au vandut apartamentul si au luat o casa la tara,,intrebarea.daca tatal meu face acte la fiul acestei femei. vinzare cumparare cu intretinere eu mai am un drept?
Discuție succesiunea
cu ani in urma au decedat bunici mei.tot cu ani in urma sa deschis o taxa de succesiune dar tatal meu nu sa prezentat la aceasta taxa.intreb acum.mai are vreun drept tatal meu?sa facut taxa in lipsa lui..
Răspuns la discuția succesiunea
adica a pierdut dreptul