Ati transmis angajatorului schimbare adresei si a numelui?
Nu este intervenita prescriptia. Adica, 2013 nu se pune, apoi se numara: 2014-15-16-17-2018, deci inclusiv 2018 este prins in termenul de 5 ani.
am susținut un concurs pt grefier.la sfârșitul chestionarului ca ,, notă,, era precizat :
toate întrebările au o singură variantă de răspuns corectă.
la afișarea baremului , am constatat că unele întrebări nu aveau nici o variantă corectă. patru întrebări. Întrebări la care nu gaseam variantă corectă.Restul le am rezolvat bine. mai putin cele patru, pe care l-a sfîrșit le am bifat întâmplător , influențată de acea ,,notă informativă,,am contestat dar mi s-a respins contestația..dacă acea notă informativă nu era eronată, cu siguranța luam examentul..am picat cu diferență mică.unde dau in judecaă, pe cine, în cât timp depun actiunea , care sunt actele normative ce reglementează pt a le studia și să văd ce șanse de reușită am ? mulțumesc mult. aștept răspunsul dumneavoastră.
Buna ziua,
Am luat o persoana in spatiu acum aproximativ 1 an. Persoana respectiva nu a locuit nicioadata aici. Am facut acest lucru numai pentru ca acea persoana sa isi poata face o carte de identitate. Ulterior am aflat ca aceasta persoana a facut credit la o institutie financiara nebancara pe aceasta adresa. Tot primeam prin posta facturi pentru acest credit dar ele erau din ce in ce mai mari pana cand creditul a fost declarat scadent anticipat si a fost inmanat unei firme de recuperare de creante. Intrebarea mea este ce pot sa fac sa dau afara aceasta persoana din spatiu, pentru a nu risca executarea silita. Eu stiam ca e de ajuns sa fac o declaratie la notar si sa o dau la politie. Va rog sa imi explicati exact cum pot sa fac asta.