avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate pituna

Activitate pituna

Am o casa in care locuiesc, dar jumătate din casa este a mea iar jumătate este a surorii mele. Sora a decedat iar moștenitorii(copii) vor sa vândă jumătatea ei, Ei pot vinde toată casa adică și partea mea fara acceptul meu?
Nu știu dar când am făcut actul de v.c.mi sa specificat că am un loc de par care rezervat la fel au și ceilalți vecini deci fiecare ap.are un loc are un loc de parcare,numai că în sezonul estival sunt probleme. Deci cum am mai spus închiriază cate 2 familii un ap. și vin cu 2 mașini.

hob a scris:

sub ce forma este acel loc de parcare atribuit?
are nr cadastral?sau e dat la mica intelegere cu vecinii pe terenul blocullui?

Am cumpărat un apartament în Mamaia Constanta ,iar în actul de vânzare cump.specifica că am un loc de parcare rezervat specific că parcarea este cu bariera.Intotdeauna in sezonul estival am probleme cu vecinii care închiriază la turiști deoarece sunt care închiriază un ap. cu 2-3 camere la cate 2 familii iar acestea vin cu 2 mașini și dintr-odată se ocupa 2 locuri,iar eu cend vin de la munca nu am unde parca,am reclamat la administrație dar degeaba sun mana in mana.Ce pot sa fac unde sa mă adresez? Mulțumesc!!
Am primit o somație de plata la locul de munca de la ANAF ,suma este de 2300 . Cât la suta îmi poate opri,salaru brut este de 2800 și net 1700?
Nu regim taxi.

Cristina Filimon a scris:

Mai exact cum vreți să lucrați? În stilul blablacare (care se încadrează la ridesharing) sau în stilul maxi-taxi (care e transport în regim de închiriere)?

Pot circula? Sunt taximetrist din Constanța pot face curse pe perioada carantinei Constanta -Tecuci ? Ce documente imi trebuiesc?
Multumesc!
Este corect? In perioada 1 aprilie 15 Iunie am fost in somaj tehnic,de la 15 iunie am reluat munca.Acum am intrat in concediu de odihna dar mi-au 6 zile din concediu de odihna deoarece am fost in somaj tehnic.Este corect ce au făcut?
Cum pot sa aflu? Cum as putea sa aflu daca părinții mei i-au făcut act de vanzare pe bucata de teren surorii mele,mentionez ca tata a decedat acum o luna iar mama si sora nu vor sa dezbatem succesiunea.Unde pot sa ma adresez sa aflu adevărul?
Buna ziua!!! Soțul meu are lucrat în România 27 de ani si 10 ani in Italia ar vrea sa iasa la pensie.Cum este mai bine sa cumuleze anii din Romania cu anii din Italia sau pentru anii din Italia sa depuna actele in Italia? Multumesc!!!