Am nepoata care in septembrie incepe clasa a XII.a.iar in octombrie implineste 18 ani..as vrea sa stiu daca pensia va fi platita pe toata durata clasei a XII?
Fiuca mea a facut un consult la o clinica de oftalmologie, a facut 2 perechi ochelari, cu ambele se simte rau de la ei, ce se poate face?
Fiul meu are deschis un magazin de service calculatoare cu vanzare ..Poate fi angajat pentru a-si plati vechimea?
Buna ziua, as dori sa schimb 1 apartament cu 2 camere si o garsoniera proprietar eu pe ambele, cu o casa, in acelasi oras .As dori sa stiu daca schimbul la schimb ( nu se percep bani in plus din nici o parte, doar schimb)este mai rentabil , si ce acte sunt necesare, in general cum se procedeaza, cam la ce pret se ajunge la incheierea schimbului. Multumesc mult.
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri..Fratele meu a trait 24 ani in concubinaj cu o doamna , aceasta de curand a decedat, fiica acesteia vrea sa il scoata in strada..el a muncit acolo a investit in apartament, a facut imprumuturi in banca pt. a o ajuta cand a avut nevoie de operatie, domiciliul lui este la aceeasi adresa de 24 de ani..Ce ar trebui sa faca pentru a se proteja , ori sa nu fie scos in strada, sau macar sa il despagubeasca fiica acesteia, ce ma sfatuiti? multumesc!
Buna seara, am 2 copii in varsta de 9 ani , locuiesc la tara, si nu am posibilitatea de a merge la serviciu din cauza copiilor, sunt divortata primesc de la sot 6-700 roni/luna, niciodata nu este aceeasi suma, mai primesc trimestrial un ajutor de la scoa de 7 lei pt. amandoi copiii, doresc sa stiu daca pot primi ajutor social, si care sunt conditiile. multumesc.
Buna seara , as dori sa stiu ce acte si ce conditii sunt necesare pentru a lua un copil in ingrijire (plasament),pana la ce varsta ar trebui tinut copilul , daca se considera la vechime si cui trebuie sa ma adresez.Multumesc !
Nu s-a facut partaj, doar divortul,copiii fiind incredintati fiicei mele cu custodie deplina.
Nu e cazul sa ma luati in ras, nu era vorba despre mine, si cine rade poate pati la fel..
Am zis de av. din Arad pt. ca eu sunt din Arad...