avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate blueeyes56

Activitate blueeyes56

Am nepoata care in septembrie incepe clasa a XII.a.iar in octombrie implineste 18 ani..as vrea sa stiu daca pensia va fi platita pe toata durata clasei a XII?
Fiuca mea a facut un consult la o clinica de oftalmologie, a facut 2 perechi ochelari, cu ambele se simte rau de la ei, ce se poate face?
Discuție Angajare
Fiul meu are deschis un magazin de service calculatoare cu vanzare ..Poate fi angajat pentru a-si plati vechimea?
Discuție Schimb locuinta
Buna ziua, as dori sa schimb 1 apartament cu 2 camere si o garsoniera proprietar eu pe ambele, cu o casa, in acelasi oras .As dori sa stiu daca schimbul la schimb ( nu se percep bani in plus din nici o parte, doar schimb)este mai rentabil , si ce acte sunt necesare, in general cum se procedeaza, cam la ce pret se ajunge la incheierea schimbului. Multumesc mult.
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri..Fratele meu a trait 24 ani in concubinaj cu o doamna , aceasta de curand a decedat, fiica acesteia vrea sa il scoata in strada..el a muncit acolo a investit in apartament, a facut imprumuturi in banca pt. a o ajuta cand a avut nevoie de operatie, domiciliul lui este la aceeasi adresa de 24 de ani..Ce ar trebui sa faca pentru a se proteja , ori sa nu fie scos in strada, sau macar sa il despagubeasca fiica acesteia, ce ma sfatuiti? multumesc!
Buna seara, am 2 copii in varsta de 9 ani , locuiesc la tara, si nu am posibilitatea de a merge la serviciu din cauza copiilor, sunt divortata primesc de la sot 6-700 roni/luna, niciodata nu este aceeasi suma, mai primesc trimestrial un ajutor de la scoa de 7 lei pt. amandoi copiii, doresc sa stiu daca pot primi ajutor social, si care sunt conditiile. multumesc.
Buna seara , as dori sa stiu ce acte si ce conditii sunt necesare pentru a lua un copil in ingrijire (plasament),pana la ce varsta ar trebui tinut copilul , daca se considera la vechime si cui trebuie sa ma adresez.Multumesc !
Răspuns la discuția Cum pot ataca donatia?
Nu s-a facut partaj, doar divortul,copiii fiind incredintati fiicei mele cu custodie deplina.
Răspuns la discuția Cum pot ataca donatia?
Nu e cazul sa ma luati in ras, nu era vorba despre mine, si cine rade poate pati la fel..
Răspuns la discuția Cum pot ataca donatia?
Am zis de av. din Arad pt. ca eu sunt din Arad...