avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Activitate alexa_81

Activitate alexa_81

Răspuns la discuția Contract de inchiriere
Ambele se pot insera in contract. Iata un model de contract [ link extern ]
Bunuri aflate in circuitul civil si bunuri scoase din circuitul civil
Aceasta clasificare a bunurilor are drept criteriu regimul circulatiei lor juridice; masura in care acestea sunt sau nu alienabile si conditiile in care se poate realiza instrainarea lor.
Bunurile aflate in circuitul civil sunt bunurile care pot fi dobandite sau instrainate liber. Intre acestea, o anumita categorie de bunuri pot fi dobandite si instrainate numai cu respectarea anumitor conditii expres prevazute de lege.
De exemplu, exista restrictii legale la dobandirea si instrainarea armelor si munitiilor, bunurilor aflate in patrimoniul cultural national, a unor medicamente si substante toxice etc.
Bunurile scoase din circuitul civil sunt cele care nu pot forma obiect al unui act juridic civil. In aceasta categorie intra bunurile aflate in domeniul public al statului si unitatilor administrativ-teritoriale.
Răspuns la discuția Amenintari- ordin de restrictie
Ati putea merge la Politie (cu un martor ) pt a depune plangere impotriva lui
Cred ca ar trebui sa obtineti o adeverinta de nomenclatura stradala de la Primarie si apoi cu ea sa mergeti la Cartea Funciara. La centrul de informare pt cetateni ar trebui sa fie cereri tip pt asa ceva. La Biroul de Carte Funciara trebuie sa mergeti pt a putea fi operata aceasta modificare.
Răspuns la discuția acte recurs
Potrivit art.305 C.proc.civ. , în instanţa de recurs nu se pot produce probe noi, cu excepţia înscrisurilor, care pot fi depuse până la închiderea dezbaterilor.

Răspuns la discuția constrcutie gard fara autorizatie
Angajatii Primariei vor verifica daca respectivul teren apartine domeniului public. In cazul in care nu este asa nu se va implica. Eventual puteti intreba tot la Primarie daca persoana respectiva detine sau nu autorizatie de constructie.
Răspuns la discuția constrcutie gard fara autorizatie
Se poate face o sesizare la Primarie. Conducerea fiind obligata sa va raspunda la sesizare in termenul legal de 30 zile
Răspuns la discuția VANZARE AUTOTURISM

si inca ceva si cu asta cred ca inchei.daca eu totusi as merge acum la un service pt a face o expertiza masii(sa nu uitam ca este o masina sh din 2006) si din care eu sunt convins ca nu va reiesi nici un fel de defctiune sau ceva ascuns atunci pot sa-l dau in judecata ?vreau sa ma lase in pace,face tot felu de gesturi a venit si mi-a lasat masina in fata casei sa io vand eu pt mine este un mare stres ...


Dupa parerea mea cred ca cel mai bine ar fi sa apelati la Politie...pt hartuire. Dvs.v-ati indeplinit obligatiile de vanzator, iar dansul a semnat un contract de vanzare cumparare, fiind constient de ceea ce cumpara.


Răspuns la discuția VANZARE AUTOTURISM
Atunci e bine. Eu zic ca daca doamne fereste se ajunge la judecata, pentru ca nu stii ce are in cap omul, cred ca n -are avea castig de cauza. Dar eu va recomand totusi sa mai ascultati si alte pareri.

Răspuns la discuția VANZARE AUTOTURISM


Din ce imi spuneti eu as zice ca ati fost de buna credinta la momentul vanzarii (ati avea acoperire in acest sens)si mai mult decat atat chiar ati vrut sa faceti o expertiza cu privire la starea masinii.