Salut, puteai plati amenda direct agentului de politie. Ce argumente sa aduci instantei , ca ai comutatorul vopsit ,nu cred ca ai vreun motiv pentru a contesta amenda .
Acasa o sa primiti procesul verbal (afisare) .Nu locuiti acolo aia e, oricum nu aveti ce sa contestati ca sigur o sa treaca cele 15 pentru contestare, cand o sa treceti pe la finante o sa mai aveti acolo ceva bani in plus de achitat si la permis ceva puncte in plus acumulate.
Eram sigur ca asa o sa reactionati .E clar ca v-ati enervat în spatele cucoanei şi dupa stim ce a urmat.Cu un martor la proces o sa vi se admita plangerea sigur.Mai rau este ca gresim si încercam prin diferite mijloace ( invocam ca nu a scris agentul nu stiu ce litera ori cifra ) si nu ne linistim . Nu o fac pe lupul moralist,am trecut prin doua procese cu politia ,la ambele plangerea mi-a fost admisa. Un lucru este sigur m-am linistit . Doar v-am spus ca nu va judec.
Salut , nu cred ca ai vreo sansa cu 3% eroare pentru ca poate fi ori 100 ori 106 km/ora. T acela este target ( tinta) adica masina pe care este fixat radarul. Am fost in situatia ta. Bafta !!!