avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate marian24gam

Activitate marian24gam

Bună seara !
Ce pot face pentru a schimba notarul, la care a fost repartizat dosarul de succesiune, după moartea tatălui meu ?
Mulțumesc !
Bună ziua !
Ce acte trebuiesc pentru dezbaterea unei succesiuni la notar ?
Tată decedat, moştenitori mamă şi fiică .
Mulțumesc !
Omul acela cu asta se ocupă, caută chestii din astea în trafic după care merge la poliție.Sunt sigur că nu este singura reclamație.
Nu se baga nici un service la chestiile astea, si chiar de este asa , cum poti dovedi ca romanul a umblat la km ?
Răspuns la discuția Amenda proiectoare
Salut, puteai plati amenda direct agentului de politie. Ce argumente sa aduci instantei , ca ai comutatorul vopsit ,nu cred ca ai vreun motiv pentru a contesta amenda .
Răspuns la discuția Amenda radar
Acasa o sa primiti procesul verbal (afisare) .Nu locuiti acolo aia e, oricum nu aveti ce sa contestati ca sigur o sa treaca cele 15 pentru contestare, cand o sa treceti pe la finante o sa mai aveti acolo ceva bani in plus de achitat si la permis ceva puncte in plus acumulate.
Eram sigur ca asa o sa reactionati .E clar ca v-ati enervat în spatele cucoanei şi dupa stim ce a urmat.Cu un martor la proces o sa vi se admita plangerea sigur.Mai rau este ca gresim si încercam prin diferite mijloace ( invocam ca nu a scris agentul nu stiu ce litera ori cifra ) si nu ne linistim . Nu o fac pe lupul moralist,am trecut prin doua procese cu politia ,la ambele plangerea mi-a fost admisa. Un lucru este sigur m-am linistit . Doar v-am spus ca nu va judec.
O sa va certe un pic ,ascultati nu va împotriviti si o sa plecati acasa fara amenda.
Scuze pentru interventie , nu va judec ca nu se cade .Totusi de ce depasiti pe linia continua ?
Răspuns la discuția contestatie proces verbal radar
Salut , nu cred ca ai vreo sansa cu 3% eroare pentru ca poate fi ori 100 ori 106 km/ora. T acela este target ( tinta) adica masina pe care este fixat radarul. Am fost in situatia ta. Bafta !!!