Buna seara,am si eu o problema.
Avem act vanzare cumparare eu si sora mea,ce cale exista sa pot vinde apartamentul daca ea nu vrea.Al vrea pentru ea dar nu sa imi dea cota parte reala a valorii ce mi se cuvine.Ce pot face in situatia asta?Eu ma gândesc ca a fost ipotecat fara stirea mea de nu vrea sa renunte.
Astept un raspuns
Buna ziua,eu am depus acte la politie prin care am anuntat ca am instrainat masina si am primit notificare de la ei ca au facut mentiunea in baza de date dar numai el pote face transcrierea.Nu pot dialoga.Multumesc!
Buna ziua,am si eu intrebare.
In 2012 am divortat in urma partajului masina ia revenit sotului,masina fiind inmatriculata pe numele meu.In cazul in care este prins fara rovinieta amenda o plateste el sau eu.Pot contesta amenda cu acte partaj,divort,schimbare nume.Mentionez ca nu a facut acte la politie pe numele lui.Astept un raspuns-multumesc
Buna seara,am si eu o problema mama mea vitrega are contract de concesiune pe locurile de veci pe numele ei acum este bolnava are grad handicap grav sufera de Alzaimer in cazul decesului, tata sau noi putem prelua concesiunea locurilor de veci.Mentionez ca sunt casatoriti de 30ani.Astept un raspuns si multumesc anticipat
La fisc am reusit si trecut masina pe numele lui am anexat partaj,divort etc dar eu vreau sa nu mai am certif de inmatriculare pe numele meu oricum sa modificat in urma divortului.
Buna seara,am si eu o problema am divortat in aprilie 2012 si in urma partajului la notar masina ia revenit sotului.Mentionez ca este inmatriculata pe numele meu.De atunci al rog sa vina sa faca actele acum e in tara dar zice ca nu are timp de acte.Nu vreau sa primesc amenzi sau alte probleme ca eu figurez ca proprietar.Actele masini sunt la el eu nu am decat copii.Ce pot face in acest caz sa nu mai figureze pe numele meu.Eu mi-am schimbat numele imediat dupa divort.Astept un raspuns,Multumesc
Buna seara am si eu o problema.
Mama a murit,tata s-a recasatorit sunt casatoriti de 30ani.Mama pe care o am acum are un apartament proprietate personala in caz de deces al mamei noi si tatal putem sa o mostenim si ce rude ar putea fi chemate la succesiune.Mentionez ca nu are copii.Si o alta problema actul de vanzare cumpare cu habitatie viagera sau clauza de intretinere poate fi atacat de rudele mamei.
0
Buna ziua,am divortat in luna aprilie si vreau sa-l scot din spatiul de locuit pe fostul sot.Mentionez ca apartamentul este proprietate personala dobandit inaintea casatoriei.Ce cale legala exista?Mai am o problema in timpul casatoriei am dobandit o masina dar in urma partajului i-a revenit sotului.Ce pot face sa scchimbe actele deoarece ea este inmatriculata pe numele meu si figurez pe certificatul de inmatriculare.Mentionez ca toate actele masini sunt la el.Ce cale exista sa pot rezolva aceasta problema.Va multumesc anticipat
Buna seara,am si eu o problema.Am fost casatorita am divortat si in urma partajului masina ia revenit sotului.Masina a fost inmatriculata pe numele meu in momentul achizitionarii.Amana sa vina sa isi faca actele iar mie imi este teama de amenzi.Ce pot face?Cu hotararea de divort si actul de partaj pot contesta amenzile in caz ca apar pana la schimbarea actelor.Poate vinde masina?Va multumesc!