Buna ziua,
am si eu nevoie de o indrumare in obtinerea unor copii de acte.
Bunica mea a decedat si acum ar trebui sa fac succesiunea.
Cum as putea obtine, si unde ar trebui sa ma adresez pentru a obtine copii ale actelor bunici mele avand CNP ei, precizez ca a domiciliat in Bucuresti. Ma intereseaza aceste lucruri deoarece am doua certificate de nastere ale ei in primul din anul 1921 in care s-a nascut nu apare numele tatalui si numele mamei e cel de domnisoara si in al doilea de prin 50 apare si numele tatalui si numele mamei este ca al tatalui de familie.
Buna ziua,
poate cineva sa ma indrume si pe mine intro speta personala.
Strabunica mea a avut 3 nume diferite, as vrea sa aflu unde ma pot adresa pentru a afla de unde pot scoate actele de nastere si de deces ale dinsei?
Buna ziua,
poate cineva sa ma ajute cu o informatie pentru urmatoarea speta:
1. Am o casa intr-o vila cu doua etaje calcanul casei noastre da in curtea unor vecini in stinga. Pe acest calcan fiecare proprietar parter, etaj 1 si doi avem la baie respectiv bucatarie geamuri pe calcanul vecinului din anul 1900 de cind e facuta casa. Intrebarea mea vecinul nostru are voie isi construiasca o terasa care sa imi acopere geamul si sa se lipeasca la 3cm de calcanul nostru, daca pana in acest moment decind sunt construite case nu a existat ceva construit in curte?
Am un litigiu pe rol, amn cistigat in fond si eu nu am facut apel, cel cu care ma judec a facut apel eu pot sa mai cer la apel altceva fata de ce am cistigat in fond?
Buna ziua,
in cazul in care nu am inca un titlu de proprietate, sau certificat de mostenitor sau legatar pot obtine in alte conditii acest istoric, am nevoie pentru a face acest certificat de mostenitor de acest istoric de rol fiscal.
Buna ziua,
poate sa ma ajute cineva cu un sfat cum pot obtine un istoric de rol fiscal pentru un imobil din sectorul 2?
Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.