Buna ziua, un prieten a depus o plangere penala la parchetul de pe langa judecatorie. Acesta a raspuns ca au inaintat plangerea la parchetul de pe langa tribunal. Azi a primit ORDONANTA DE CLASARE, DISJUNGERE SI DECLINARE A COMPETENTEI DE SOLUTIONARE A CAUZEI cu "disjungerea cauzei si declinarea competentei de solutionare a acesteia in favoarea parchetului de pe langa judecatorie".
Intreb in numele lui ce are de facut mai departe: asteapta solutionarea, face din nou plangere sau ce altceva?
Buna ziua, intreb pentru un prieten: este angajat in Romania si are posibilitatea sa se angajeze in Malta remote, el efectiv va munci din Romania.
Avand contract de munca in Malta va mai avea alte taxe de platit in Romania?
Nu locuiesc in sectorul 2, locuiesc intr-un oras din provincie.
In acest moment am si eu doua plangeri penale impotriva acestor persoane, se face anul de cand sunt depuse si inca nu am fost chemat sa dau declaratie. Sperante minime ca se rezolva ceva.
Am fost calomniat in diferite moduri, am suportat din buzunarul meu costurile cu procesele. Am un proces de anulare hotarari AG in care paratul a recunoscut fapta si totusi sunt 8 ( OPT ) amanari de sentinta.
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum se numeste fapta de interzicere a votului in Adunarea Generala a unui proprietar din condominiu. Este membru in asociatia de proprietari dar se sustine ca si-a pierdut aceasta calitate din motive neclare (nu s-a retras din asociatie, a fost eliminat abuziv).
Ma intereseaza drepturile incalcate in aceasta situatie.
(intreb pentru un prieten care e in conflict cu conducerea asociatiei de proprietari, am constatat ca trebuie sa mentionez ca nu toate intrebarile mele sunt pentru mine)
Doamna draga, trageti concluzii amuzante fata de intrebarile puse de mine pe acest forum. Iar ce fel de persoana sunt sau nu sunt nu este subiectul acestei discutii. Argumente valide vad ca nu aveti.