avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Activitate corsalex

Activitate corsalex

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu inteleg de ce vreti sa va complicati pentru un lucru simplu. Faceti-va omologare pe noua serie si atat. Numai la noi e tampenia asta cu seria de motor. In celelalte tari nu se trece nici o serie pt ca e considerat piesa de schimb.
RAR va trece in carte noua serie si gata. Este foarte bine ca este acelasi cod (bmp).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar de ce vreți sa vindeți masina? Are probleme? Aveți grija cum vindeți sa nu fiți la rândul Dvs chemat pt înșelăciune. Ca din mesaje inteleg ca ati luat teapa si Dvs vreți sa dati teapa mai departe. Corect ?
In primul rând trebuia sa verificati masina înainte de a o cumpara. Si in al doilea rând si cel mai important, nu verificati mașinile pe site-uri, care, atenție, nu fac altceva decât sa va ia banii de pomana, adică o înșelăciune !!!
Înainte de asta gândiți putin: nici un site nu are acces la bazele de date ale dealerilor auto (reprezentante) unde cu adevărat se pot afla km reali ai autovehiculului pe baza intrărilor in service. Nu mai verificati mașinile pe tâmpenii de site-uri si apoi veniți si Spuneti ca ati fost inselat. Duceți-va cu seria de sasiu a masinii la reprezentanta ! Daca masina nu a avut reviziile facute in reprezentanta si daca au fost dati înapoi km de cineva care se pricepe sa o faca si are aparatura necesară (nu intru in detalii) nu puteți sti niciodata câți km reali are masina. Din fericite majoritatea mașinilor cumparate din străinătate au reviziile facute in reprezentanta, cele de la noi mai putin. Concluzia: este foarte probabil sa fi fost inselat de site-ul respectiv dându-va informații false. Lucrez in domeniu si stiu multe astfel de cazuri care s-au speriat degeaba. Sincer, de curiozitate, am verificat si eu 2 dintre mașinile mele pe un astfel de site la care le stiu istoricul si nu se potrivesc deloc datele reale (care sunt si la
reprez) cu informațiile aberante pe care le oferă site-ul
Răspuns la discuția Teapa auto
Nu întotdeauna un preț mic înseamnă o afacere buna! De când ai văzut prețul ăla trebuia sa te întrebi dacă e totul în regula cu masina și eventual sa mai iei pe cineva care se pricepe cu tine, știu, costa aceste servicii, dar dacă vreți mașini bune la preturi de nimic se mai întâmplă și din astea. Am un prieten care se ocupa cu import de mașini sh, le are la preturi peste medie deoarece sunt mașini curate din toate punctele de vedere și garantează pentru ele și se mai găsește câte unu sa comenteze ca "mama dar ce preturi mari ai". Golf 5 la 3700euro e chilipir, mă mir ca merge... iar vânzătorul nu are nici cea mai mica obligație sa iți dea banii înapoi, e contract făcut , e totul legal, acum tot tu trebuie sa stai după el, sa ți dea certificat fiscal ca dacă nu-l ai nu poți sa înmatriculezI masina, și stai și te uiți la 3700euro...ca deh, ai făcut afacere. Nu o zic în nume de rau si închei cu prima fraza:
NU ÎNTOTDEAUNA UN PREȚ MIC ÎNSEAMNĂ O AFACERE BUNĂ !
Răspuns la discuția loc de veci
am o intrebare legata tot de locul de veci: locul este cumparat din anul 1991, unde sunt ingropati bunicii. locul este foarte ingrijit, cu fundatie din beton si este imprejmuit cu un lant foarte gros. apartin de o parohie unde preotul cere destul de multi bani, si la contributie mai vine si cu botezul de nu stiu cate ori pe an si mai vine si cu cerseala pentru donatii...in fine, o cataloghez afacere. intrebarea este urmatoarea: are voie sa curete tot cimitirul de fier? adica sa taie fierul de la oamenii care au locurile de veci imprejmuite?
deci cu acel curs ARTS nu pot monta sisteme de supraveghere?
asta era si ideea, avand deja stalpul lor acolo, localizat foarte bine, nu mai vroiam sa dau aprox 600lei pe un stalp. deci in afara de a demonta camera, risc vreo amenda? este vreun regulament unde este specificat acest aspect?

ar mai fi si a doua varianta: sa pun o teava de aprox 4m inaltime care sa o sudez de gard, fara sa ma complic cu groapa, cu beton si in partea de sus sa o prind de stalp ca sa nu flambeze. teava este dreptunghiulara 5cmx2cm.

multumesc
salutare. as vrea sa fiu si eu in legalitate pt a monta ca persoana fizica sisteme de supraveghere video pt locuinte. Am liceul terminat la mate-info (stiu ca nu are treaba cu tehnicul), dar acum sunt student la Inginerie Mecanica si Electrica la sectia Automatica in anul 3. Aceasta facultate intra la studii universitare tehnice. Deci as putea cu o adeverinta de la facultate sa fac acel curs? Sau ce ar trebui sa fac? Ca poate nu am inteles eu bine din ce am citit in topic.

Multumesc
va salut. tot o intrebare asemanatoare am si eu legata de stalpii stradali, numai ca eu stau la casa. Ideea este ca am curtea destul de mare si as vrea sa acoper cam toate unghiurile. Am deja montate 5 camere, pe langa casa, care prind si o parte din curte, dar mi-ar mai trebui inca o camera. Este un stalp pus langa gard la vreo 20cm si m-ar avantaja foarte mult sa pun camera pe acel stalp ca mi-ar prinde toata curtea. Deci nu filmez spatiu public. Ce consecinte ar fi daca ar veni cei de la electrica in control?

Multumesc
Răspuns la discuția Fonduri europene pentru studenti
Buna ziua.
Va multumesc pentru raspuns.
Sa inteleg ca suma maxima ar fi 80mii euro? Proiectul meu nu se incadreaza la agricultura. Din punctul meu de vedere s-ar incadra la dezvoltarea infrastructurii ( contracte de deszapezire si poate si lucrari) si concurenta pe piata.
Am vazut in site-ul de mai jos ca din 2013 se dau fonduri fara cofinantare dar nu stiu daca acel site este sau nu acreditat de minister si ca tot ce se spune acolo este si adevarat.

www.fonduri-nerambursabile.eu