avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Activitate vasiliugheorghe

Activitate vasiliugheorghe

am o matusa care a facut un testament in favoarea unei persoane straina de familie, dupa decesul matusii cine are dreptul de a ataca testamentul? matusa nu are copii,doar frati si surori si nwpoti de frati si surori . au dreptul de a ataca testamentul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va multumesc, eu sunt unul din cei de la etajul 2
buna ziua locuiesc la bloc in com. Balotesti intrebarea mea este :
daca doresc sa-mi montez un sistem fotovoltaic pe acoperisul blocului am nevoie de acordul locatarilor? va multumesc anticipat
in cazul izolarii la domiciliu cum este platita persoana in cauza ?
si cum trebuie sa procedeze?
doresc sa reziliez un abonament de voce la orange inainte de termenul limita si ma obliga la plata in avans a perioadei de contract ramasa
cum verific daca contractul meu de munca a fost inregistrat la ITM deoarece pe contract nu am niciun numar de inregistrare la ITM?

va multumesc
Discuție Demisie
daca in contractul de munca este stipulat ca orele suplimentare se platesc sau se echivaleaza in libere iar firma nu respecta contractul,se poate demisiona in baza art.81 aln.8 CM fara a mai lucra in cele 20 de zile ale preavizului?

va multumesc
Discuție Demisie
ce se intampla daca imi dau demisia dar nu mai lucrez cele 20 de zile legale conform contractului
doresc sa reziliez contractul cu actuala firma de cablu dar mi se spune ca mai am contract pana in noiembrie si daca doresc rezilierea mai devreme trebuie sa platesc penalitati. cum trebuie sa procedez, va multumesc.
Răspuns la discuția contracte de munca
ca sa explic mai bine contractul de munca existent a fost impartit in doua : s-a redus salariul pe cartea de munca la jumatate si s-a mai facut un contract de comodat cesionare de fotografii este legal? va multumesc pentru raspuns


colaborator cu contrcat nu exista. Eventual salariatul este inregistrat ca si PFA si i se face si un contcrat pe aceasta forma de organizare. In acest context poate exista si un ctr de munca si unul coemrcial prestari servicii in cadrul aceleasi companii.