avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters277422

Activitate ContSters277422

Buna ziua.
Am auzit de curand o varianta cum ca balconul din propria locuinta nu se ia in calcul la cota parte indiviza....este adevarat?
Sa zicem ca la radet, un apt fara balcon plateste cat are ca si suprafataa totala, iar un alt apartament, care are si balcon, plateste suprafata totala din care scade balconul.... va rog, lamuriti-ma!!#-o
Buna ziua.
As dori sa imi montez repartitoare de cladura pe caloriferele din casa, fiind bransata la RADET. Insa nu gasesc pe nicaieri vreun cost sau vreo procedura. In speta, am citit numai pareri proaste despre acest lucru. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi, va rog?#-o
Am sunat mediatorul. Intr-adevar cineva a contactat acest mediator. Nu am primit acea invitate. Am inteles ca a fost trimisa prin posta. Totodata mediatorul spune ca este posibil ca pers respectiva sa fi facut acest lucru doar ca sa poata ajunge la instanta...adica daca a obtinut acel proces verbal e suficient pentru a se adresa instantei....este vorba despre un administrator care s-a infuriat ca i-am trimis control de la primarie pentru neregului, si acestia cand au vazut ce mizerie se afla in acte, si fara atestat si fara absolut nimic in regula, l-au demis. El s-a simtit deranjat si a incercat sa ma dea in judecata pentru neplata intretinerii. Suma care s-a adunat de cand am observat ca ma fura la intretinere si pana cand se vor face verificarile. Inca persista aceasta problema, in asa fel incat am cautat un expert contabil care sa poata sa ma ajute cu documentele asociatiei....sunt foarte scumpi, iar eu sunt una singura. Ceilalti membrii refuza sa plateasca pentru ca li se pare foarte mult cat ni s-a cerut. Insa nu as vrea sub nicio forma sa platesc pentru nesimtirea astora...
De asemenea, mediatorul i-a cerut ca si onorariu 200 de lei, insa noua proprietarilor ne-a pretins 700 lei......
Daca este cineva care ma poate ajuta in aceasta problema, verificarea actelor pentru 2-3 ani macar, si nu imi jupoaie pielea de pe mine, va rog sa imi lasati un mesaj..:(
Cu deosebita stima pentru toti cei care mi-ati dat un raspuns.
Buna seara,
intamplator m am trezit cu o copie a unui proces verbal de mediere din urma cu cateva luni, prin care se comunica faptul ca nu m-am prezentat la mediere si aceasta nu a putut fi tinuta.
Totodata trebuie sa stiu daca partea care m-a chemat la mediere, plateste onorariul mediatorului si in conditiile in care mie nu mi-a fost comunicata in niciun fel aceasta invitatie. este legal sa se incheie contractul cu mediatorul chiar daca una dintre parti nu se prezinta din motivul meu, sau oricare altul? va multumesc de ajutor.
Poate ca incurca faptul ca am sediul social trecut pe apartament, desi nu se desfasoara nicio activitate..? trebuie sa aduc vreun act doveditor al firmei sau ceva de genul asta?
Buna ziua,

am o nelamurire si doresc sa ma ajutati in cest sens. Tocmai am fost sunata de catre administratorul scarii a doua, (eu fiind proprietar in scara 1/ asociatii individuale)care mi-a spus fara nicio dificultate ca a mers sa depuna actele pentru reabilitarea blocului trebuie sa ma duc sa platesc impozitul aparatamentului..... in primul rand am inteles ca s-a sistat momentan programul de reabilitari nefiind fonduri suficiente la stat, iar in al doilea rand, cum poate fi pusa la dispozitia oricui informatii personale despre alta persoana? Este posibil sa fie necesara plata integrala a impoziltului pentru reabilitare?? Multumesc si astwept cu interesa un raspuns inainte sa iasa un scandal monstru pe scara blocului, si la institutia de stat care divulga date cu caracter personal.
Buna ziua. Pe scurt: am lucrat intr-o companie destul de mare, privata, de la care am de recuperat 10005.00 lei insemnand salariile din ultimele luni lucrate. Intre timp firma intra in insolventa, faliment, licitatie, dupa care acum cateva luni licitatia au luat-o niste belgieni. M am interesat pe parcurs care mai e situatia banilor, insa mi s-a spus doar ca ar trebui sa primesc o instiintate pentru inscrierea la masa credala. N-am primit nimic. Astazi, firma la care am lucrat apartine altora decat fostul patron. Cum ar trebui sa procedez ca sa imi mai recuperez banii?
La momentrul incetarii contractului de munca, impreuna cu alti colegi pagubiti am cerut insolventa, insa nu am putut face nimic concret. Cate sanse mai am sa imi recuperez banutii? Multumesc pentru ajutor. :(
Trebuie sa ajung astazi la administratie si sa aflu concret suma.
Problema e ca firma are cateva datorii la stat. Pentru ca nu a functionat. a mers numai in pierdere, cateva luni nu a mai fost platit nimic catre stat. e vb de o afacere de scara f mica, tip chiosc de cartier...fara angajati in afara de mine, si administratorul societatii. In caz ca vreau sa declar faliment pentru aceasta societate micuta ce trebuie sa fac? va rog sa ma ajutati.
Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu o intrebare daca este posibil.
Am infiintat o firma acum cativa ani in contul careia desfasor o activitate. Sunt asociat unic. Vreau sa numesc o alta persoana asociat unic si sa ies din aceasta afacere. este posibil acest lucru? Care ar fi procedurile ce trebuiesc urmate?
pe aceasta firma sunt si angajata cu 2h/zi si 200 de lei salariul. Am dreptul la somaj in conditiile astea?
Multumesc si sper ca poate cineva sa ma invete ce sa fac.