In momentul in care intrii in parcare si apesi acel buton de eliberare a jetonului, ,, semnezi" un contract, termenii contarctului sunt trecuti pe cutia ce elibereaza jetonul, acolo este trecuta suma de 500 de ron pentru pierderea acestuia.
E simplu, ai apasat esti de acord.
Cum demonstreaza asta? Au camerele video, poza cu numarul de telefon si dovada ca tu ai apasat butonul.
Poate fii luata in considerare ultima plata ca si termen de incepere a prescriptiei in conditiile in care dupa ce creditul a devenit scadent anticipat, s-au mai efectua plati de catre cel ce a obtinut creditul.
Iar, in cazul de fata termenul prescrptiei se calculeaza din momentul in care asiguartorul a facut ultima plata catre banca, pentru a acoperii prejudiciul creat de catre dumneavoastra.
Prejudiciul initial a fost catre banca, prejudiciu ce a fost acoperit de catre asigurator, astfel dumneavoastra avand un nou debit catre societatea de asigurare.
Insa este neclara situatia cu asigratorul, in conditiile in care ati achitat asigurarea anticipat pe 10 ani.
Termenul de achitare a creditului a fost 10 ani?
Asiguraerea pentru care ati achitat politele, asigura intreaga valoare a creditului?
nu o sa vina la impozit, datorita faptului ca nu ai luat la cunostinta de contraventie, intradevar s-a intors, acum in functie de ce a scris postasul e posibil sa o mai primesti sau nu, daca a scris pe plic destinatar mutat( cei de la ratb se apuca sa caute noul domiciliu) daca s-a notat cu lipsa domiciliu( e cam pa si la revedere).
Daca semnai acel pv. atunci o gaseai la impozit.
Asa ca poti sa cam stai linistit o perioada, poti verifica pe la DLITL ca sa nu te trezesti cu conturile bancare blocate. desi sunt sanse mici sa se ajunga acolo.
depinde de veniturile declarate si de modul in care a fost executat contul, ati fi putut avea in cont o suma mai mare decat debitul si contul tot ar fi fost blocat, plus ca ati mentionat si o executare silita, din cei 9 200 de ron s-a oprit si onorariul executorului judecatoresc asta in cazul in care executarea s-a facut dupa ce executorii bancari au fost asimilati.
Asadar, verificat la banca ce debit mai aveti de achitat.
Iar pe viitor pentru a evita situatia, incercati ce a zis si colegul, virarea salariului la o alta banca, mai putine venituri declarate si fara achizitii imobiliare sau mobiliare de o valaoare mai mare cum ar fi automobile.
O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice Art. 93. – Conducătorii de autovehicule care se apropie de o coloană oficială o pot depăşi dacă li se semnalizează această manevră de către poliţistul rutier. Se interzice altor participanţi la trafic intercalarea sau ataşarea la o astfel de coloană oficială.
Asadar fapta dumneavoastra ar putea fi incadrata aici.
Puscarie.... sigur nu se face, in Romania cand un dosar ajunge pe executare.... asta dupa ce se obtine o hot. definitiva si irevocabila, executorul cerceteaza starea de solvabilitate a debitorului, in cazul in care debitul are un cuantum mic si executorul constata ca debitorul este insovabil se elibereaza procesul verbal de constatare a insolvabilitatii si la revedere.
Cam asta e practica in Romania.