avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Activitate bejmuraru

Activitate bejmuraru

Procedura ofertei reale de plata efectuata prin internediul executorului judecatoresc este solutia optima pentru problema dvs.
In baza procesului verbal incheiat de executorul judecatoresc , puteti radia sulta inscrisa in cartea funciara.
Răspuns la discuția Problema apartament vanzare
Daca este cumpărat în timpul casatoriei apartamentul nu poate fi vândut la acest moment , cu conditia sa nu se fi efectuat actiune de partajare a bunurilor detinute de soti .
Va sfatuiesc sa consultati un avocat.

Răspuns la discuția Problema apartament vanzare
În primul rând , trebuie stiut dacă apartamentul este cumpărat în timpul căsătoriei, pentru că în acest caz devine bun comun, chiar dacă este menţionat în contract doar tatăl .
În această situaţie vinderea se poate face doar după partajarea bunurilor dobândite de soţi în timpul căsătoriei.
Răspuns la discuția Succesiune
Partajul succesoral poate fi făcut numai cu privire la aceste apartament, , iar la momentul în care fraţii soţului dvs. au posibilităţi materiale, se poate întocmi un certificat suplimenter de moştenire,
Cel mai sigur act este contractul de vanzare - cumparare .
Pentru aceasta operatiune , trebuie sa mergeti la un notar public , care vă va comunica de ce acte aveti nevoie , precum şi costul aferent.
Exista mai multe ipoteze :
- eliberarea titlului de proprietate pe numele autorului cu mentionarea mostenitorilor; conf, Lg. 247/2005 ;
- eliberarea titlului de proprieate pe numele persoanei validate , alaturi de dumneavoastra in calitate de mostentior;
- eliberarea titlului direct pe numele dumneavoastra;
- posibilitatea de a formula o cerere prin care sa solicitati indreptarea/lamurirea dispozitivului , sau chiar de recurs pentru ca, atata timp cat ati facut dovada calitatii de mostenitor cel mai probabil comisia trebuia sa fie obligata la reconstituire direct in numele dumneavoastra .
Cel mai probabil va trebui sa consultati un avocat .
este valabil 6 luni.sau in functie de unde va trebuie.
Sumele de bani ce reprezinta contributii pentru sanatate se prescriu in termen de 5 ani. Acum depinde de luna în care ați primit somatia (în anul 2008) , și de data la care a inceput executarea . Procedura de comunicare este perfect legală , așa cum v - a explicat domnul Jurist.
Cu privire la executarea silită, prescripția începe să curgă de la data când se naște dreptul de a cere executarea silită . În general , cei de la fisc au grijă să nu trecă termenul de prescripție.
Cel mai bun sfat , este să vă prezentați cu toate acetele privitoare la această problema, la un domn avocat .
Răspuns la discuția intoarcere executare
Datele prezentate de dumneavostra sunt insuficiente si inexacte.
In primul rand trebuie stiut ce reprezinta titlul executoriu( hotarare judecatoresca , contract, cec , etc.) Dar, cel mai bine este sa va prezentati cu toate actele la un avocat, care poate sa gaseasca solutia optima.
Succes,
O posibilitate, este aceea de a cere lipsa de folosinta pe ultimii trei ani, tinand cont de suprafata de teren afectata de cele 2 transformatoare. Dar , cu sigiuranta domnii avocati au posibilitatea sa va indrume si sa va reprezinte in instanta pentru a obtine o solutie favorabila.
Succes,