avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate kartush1977

Activitate kartush1977

deci asta este afisat pe portalul judecatoriei sector 4
08.12.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: C1 - civil şi fond funciar
Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plângerea. Anulează procesul verbal de contravenţie atacat. Exonerează petentul de plata amenzii şi înlătură celelalte consecinţe ale acestuia. Cu drept de recurs, în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 8.12.2015.
Document: Hotarâre 15002/2015 08.12.2015

02.12.2015
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 08.12.2015. Pronunţată în şedinţă publică azi, 02.12.2015.
Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării 02.12.2015

23.11.2015
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amână pronuntarea la data de 02.12.2015. Pronuntata în sedinta publică, azi, 23.11.2015.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 23.11.2015

27.10.2015
Complet: C24 - civil şi executări
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite cererea de abţinere formulată de doamna judecător Roxana Andriescu în dosarul civil nr. 36/4/2013*, aflat pe rolul Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti. Înaintează cauza la Serviciul Registratură în vederea repartizării în mod aleatoriu. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 27.10.2015.
Document: Încheiere – abţinere 27.10.2015

Căi atac
Dată declarare Parte declarantă Cale de atac
18/02/2016 DIRECŢIA GENERALĂ DE POLIŢIE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI BRIGADA RUTIERĂ, Recurs

ce e curios e ca nu apare aceasta noua sentinta de care imi spune avocata...sincer ma gandesc sa il schimb cu cel englez in perioada de 15 zile de la comunicare...apropo comunicarea este aceea hartie care vine la domiciliu in Romania....adica deabea de atunci curg cele 15 zile?
Salutare colegi...ma adresez celor care ma pot ajuta in urmatoarea problema...acum 3 ani am fost implicat intr-un accident fara vina mea dar din cauza politiei "necorupte" am fost scos vinovat. Am dat politia in judecata...am castigat procesul de 3 ori dar la ultimul recurs facut de politie acestia au castigat. Avicata mea imi spune ca nu poate depune recurs...nu inteleg de ce. Partea care ma intereseaza pe mine este ca eu la scurt timp am plecat si m-am stabilit in UK, si azi m-a informat avocata ca a pierdut procesul si ca nu poate sa depuna recurs...de ce nu stiu...sper sa aflu...ce vreau sa stiu sunt urmatoarele: este suspendat dreptul de a conduce doar in Romania?( aici s-a produs "incalcarea: legislatiei)...pot merg linistit in restul Europei..adica in UK, Spania, Portugalia, Italia. Doar in tarile astea nu am nici macar o amenda.
O alta chestie este ce se intapla daca nu le dau permisul...adica stiu ca se majoreaza de la 2 la 3 luni...dar dupa ce trec aceste luni?..pot conduce linistit in RO daca vreau sau tre sa ma prezint pe undeva?...inca ceva cele 15 zile in care trebue sa predai permisul sunt de la data pronuntarii sau de la data comunicarii sentintei?...adica afisare/instiintare la domiciliul din RO?
Salutare...am si eu urmatoarea problema...am o datorie la intretinerea blocului de 1800 (incluzand si luna curenta, de fapt datoria fiind de 1550 si 250 intretinere curenta) lei si administratorul fara sa ne anunte in prealabil desi am anuntat ca voi plati suma de 800 de lei la data de 1 a lunii urmatoare, vrea sa ne actioneze in judecata....problema este ca acum vrea sa stabilim prin itermediul unui mediator un plan de plata dar vrea ca eu sa platesc mediatorul ales de el...intrebare nu pot eu sa aduc orice mediator doresc pentru intocmirea acelui plan de plata?...plus ca in hotararea generala s-a hotarat ca cei care au peste 1000 lei sa fie actionati deci eu daca voi plati suma de 800 den 1550 nu voi fi sub acel barem. O alta problema reprezinta ca apartamentul nu este pe numele meu ci al parintilor iar mediatorul vrea sa faca contract cu mine...nu trebuie sa faca pe numele parintilor?. In general un astfel de proces (desi nu vreau sa se ajunga la asta) cat dureaza?
Răspuns la discuția Problema inmatriculare masina
Poti merge si sa o inscrii pe firma in bulgaria si fara sa faci "combinatia asta". Trebuie sa ai contract de vanzare cumparare cu bulgaru (cel care este proprietar in acte) si apoi bagi masina pe firma ta in Bulgaria. Atentie firma trebuie sa fie in Bulgaria ca sa o poti inmatricula acolo pe persoana juridica.
Multumesc celor care s-au interesat de subiect, si celor care au dat sfaturi in cunostinta de cauza. Se pare ca nu exista o metoda "magica" prin care sa realizez lucrul propus asa ca va trebui sa stau in asteptarea unei hartii care dureaza sa o redactezi 10 min si sa o trimiti prin posta alte 10 min inca vrun an probabil. Intrebare oare daca eram eu cel care primiea decizia nefavorabila tot in timpul asta nesimtit de mare primeam nenorocita aia de hartie?
Problema este ca decizia nu este definitiva ea putand fi atacata de Politia Rutiera in 15 zile de la comunicarea ei. Deci pana nu se face comunicarea si nu trec cele 15 zile (oricum Politia nu va face recurs pentru ca dovezile din dosar sunt foarte clare) nu pot face nimic dasta vroiam sa aflu daca se poate face ceva pentru urgentare. Pe langa faptul ca vreau sa actionez in judecata pe cel vinovat de fapt de accident mai am de recuperat si cheltuielile de judecata si amenda, dar se pare ca statul taraganeaza de apropae jumatate de an redactarea unei hartii. Chiar nu mai exsita o modalitate de-i face sa imi redacteze nenorocita aia de foaie?
Salut toti membrii forumului si pe aceasta cale va cer ajutorul in urmatoarea problema: in urma unui accident auto in care am fost scos vinovat datorita incompetentei agentului constatator, am contestat in instanta procesul verbal prin care eram amendat si imi era suspendat dreptul de a conduce. Instanta a hotarat in data de 17.02.2014 ca eu am fost cel care a avut dreptate si ca urmare a dispus anularea procesului verbal si a consecintelor acestuia. Acum incepe marea problema pentru ca nici pana in ziua de azi nu a fost redactata acea hotarare desi avocatul care ma reprezinta a depus cerere de urgentare, eu avand nevoie de decizia irevocabila pentru a ma indrepta impotriva celui vinovat de accident cu proces civil. Exista o alta procedura prin care sa se poata urgenta redactarea acelei hotarari avand in vedere ca in martie s-a depus cerere de urgentare?
Răspuns la discuția Am gresit eu cu ceva...?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
poti sta linistit...nu are nimeni ce sa it faca...sper ca ai actul de vanzare cumparare si chitantele cand ai scos masina de la fisc (in eventualitatea unui proces). Daca vine cu amenintari de procese spune-i ca pierde ( e normal) si ca pentru timpul pe care il vei pierde o sa ai ceri daune morale....zi si tu ca ai meserie care se plateste la ora (gen avocat, sau electrician auto, etc) si ca pentru fiecare ora pierduta in instanta ai vei cere sa plateasca pentru ca tu nu ai putut profesa si nu ai castigat bani.
Răspuns la discuția Cum sa evit amenda?
poate ai noroc si nu a fost prins pe nici o camera. Daca a fost prins nu se poate evita....uitarea nu nu va scapa de amenda.
revin cu noi detalii in problema mea: s-a depus o cerere de urgentare in martie de catre avocatul casei de avocatura care m-a reprezentat, dar nici pana la aceasta data nu am primit comunicarea. Problema mai este si urmatoarea, cand am semnat contractul de reprezentare cu casa de avocatura am vrut un anume avocat din echipa lor (mi-a fost recomandat de o ruda), iar la putin timp dupa decizia favorabila acesta a parasit echipa casei de avocatura, iar cei de aici mi-au repartizat un alt avocat (asta am aflat la acum vro 2 saptamani). Mie mi se pare ca acesta nu prea isi face treaba pentru ca au trecut 3 luni de la decizie si aceasta nu este comunicata, dar nici nimeni nu s-a mai interesat de ce se mai intampla. Este normal cand se schimbe avocatul care se ocupa de dosarul meu sa nu fiu instiintat?....acum as vrea personal sa ma duc sa mai depun o cerere de urgentare a comunicarii deciziei. Pot face asta si daca da cum se face?