avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Activitate sorinolariu

Activitate sorinolariu

În 1991 a decedat mama,am împărțit bunurile rămase cu sora mea. În 1997 a decedat bunicul (tatăl mamei). A avut un apartament numai pe numele lui,mai trăiește bunica și un băiat (fratele mamei). Eu și sora mea avem parte la acel apartament ca succesori ai mamei defuncte?
Răspuns la discuția Patrundere prin efractie
Va multumesc,va doresc toate cele bune!
Am un baietel de 13ani si 9luni care se afla la o fundatie (Provita).A intrat in apartamentul unui prieten si a sustras 100 lei si o pereche de adidasi.Prejudiciul a fost recuperate dar directoarea fundatiei vrea sa faca reclamatie la Politie.In cazul unui dosar penal pot lua copilul la mine sub supraveghere,cu declaratii pe propria raspundere sau ce pot face?
Discuție Succesiune
In anul 1991 mama mea a decedat si s-a dezbatut succesiunea asupra bunurilor ramase. In anul 1997 a decedat tatal ei (bunicul meu),in urma lui ramanand un apartament. Daca bunicul mai are un fiu in viata,eu am dreptul la acel apartament ca urmas al mamei mele decedate? Ce articol de lege prevede acest lucru? Va rog sa nu ocoliti acest subiect!
Discuție Succesiune
In 1991 s-a dezbatut succesiunea in urma decesului mamei mele asupra bunurilor ramase.In 1997 a decedat bunicul meu,tatal mamei.In urma lui a ramas un apartament.Va rog sa-mi spuneti daca am si eu dreptul la acel imobil.
la divort am lasat sotia sa se manifeste si nu am participat,a adus martori mincinosi (ea are dosar penal pt marturie mincinoasa in alt dosar penal) s-a pronuntat divortul din culpa comuna si copiii minori (16,13 si 12 ani) au fost preluati de Fundatia Provita 2003 Targoviste unde li s-a stabilit si domiciliu.Va rog sa-mi spuneti la recurs ce art. sa invoc pentru a mi se accepta recursul in afara de ordonanta presedintiala pentru custodia copiilor?
sotia mea a plecat cu copii la alt barbat iar intr-o ancheta sociala a DJASPC D-ta a declarat ca traieste in concubinaj cu acela.La divort exista vreo lege prin care sa solicit o pensie de intretinere daca (pana cand) nu ma recasatoresc?
pentru a-mi fi aprobat recursul sunt obligat sa am aparator? daca nu am posibilitatea sa angajez un avocat pierd copilul?
in noiembrie 2011 sotia a luat copiii 2 fete(15 si 10 ani) si baiatul(11 ani aveau atunci) si a plecat la amantul ei.Fata cea mare a fost violata(dosar 5458/315/2012 Jud.Tgv) si am sesizat protectia copilului si Politia,iar copiii au fost preluati in regim de urgenta(Fundatia Provita 2003).In iunie 2012 sotia introduce divortul(abia atunci a avut bani).In august prin Tribunal iau baiatul acasa(hot definitiva si irevocabila).In 13 mai 2013 primesc sentinta de divort prin care baiatul trebuie dus la Fundatie.Eu nu m-am prezentat la divort(n-am vrut sa particip la circ)daca imi trimiteti o adresa de e-mail la osoringeorgian@ymail.com va pot trimite si copii dupa acte.Va multumesc din suflet.
sotia mea a fugit la amant iar fiul meu a fost luat de protectia copilului.l-am luat acasa prin hot. jud. definitiva si irevocabila data de tribunalul Dambovita.Astazi am primit de la Judecatoria Targoviste hotararea de divort si trimiterea copilului inapoi la camin.In a 29-a zi voi ataca cu recurs,dar copilul poate fi luat de autoritati fara hotararea definitiva? Va implor sa-mi raspundeti.