avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate crissstina

Activitate crissstina

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
verificati extrasele contului DIN care s-au făcut platile, nu ale contului de economii de unde au disparut banii. acolo ar fi dovada. faceți sesizare la banca sa va pună la dispoziție si extrasele mai vechi. chiar daca nu apar în aplicatie, ei au garantat extrasele mai vechi de 3 ani.

ADRS74 a scris:

Aveți dreptate, așa pare la prima vedere, o neglijență sau o neatenție la soldul contului. Însă dacă suma evaporată reprezintă un sfert din economiile din cont eu zic ca lucrurile se schimbă.
După cum am mai menționat, am depus sesizare online la banca, primind un răspuns după 2 luni în care se preciza doar ca soldul indicat de mine nu a putut fi identificat.
Plângere la poliție nu am depus la momentul respectiv ca urmare a lipsei dovezilor și nu din cauza vreunei rețineri legate de sursa banilor (salarială, ca nu mai existe insinuări cu privire la legalitatea lor).
La momentul respectiv mi-am asumat pierderea banilor, însă recent am aflat ca și alte persoane au avut probleme cu conturile de economii deschise la aceeași bancă, din care au dispărut sume mult mai mari, în condiții similare cu situația mea.
O să țin cont de sfatul dvs și voi apela la serviciile unui expert contabil pentru a vedea dacă și ce se mai poate face în prezent. Vă mulțumesc pentru interesul acordat acestei discuții!

Răspuns la discuția Împrumutarea ONG de catre membri
Multumesc frumos!

george-neagu a scris:

Da, dar doar prin contul bancar al asociației, nu în numerar.

Buna ziua

Ne dorim sa infiintam un ONG, avem un buget alocat pentru inceput, dar ulterior vor fi niste cheltuieli destul de mari (12-15000ron) ce nu pot fi suportate de toti membrii fondatori. Se poate face, ca la firme, un imprumut catre ONG de catre unul din membrii, urmand la un moment dat sa-si recupereze imprumutul?

Multumesc mult pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția Recalculare pensie intretinere ..
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si prin absurd, daca procesul ar dura atat, daca cererea e facuta cum trebuie, tatal va plati banii de cand a fost deschis procesul, nu de cand se da hotararea. La mine a durat cateva luni, dar la final l-a pus să-mi dea banii si pentru perioada procesului.
Vb neaparat cu un avocat.
Răspuns la discuția Cum sa evit o executare silita?
de ce nu incercati sa-i relocati (arborii)? sunt firme care se ocupa de asta si e posibil banii care ii dati pe acte pt transfer catre fiu (care e posibil sa se trezeasca si el cu un proces cu acelasi rezultat), ii puteți da pt aceasta mutare a arborilor. asa pastrati si arborii, si faceti pace si cu vecinul si evitati si cheltuielile de executare (sa nu credeti ca defrisarea va fi gratis! la care se mai adauga si taxele executorului).

p.s. stiu caz in care au "replantat" brazi de 5-6m, deci se poate
Răspuns la discuția Poluare excesiva automobil
incercat o mediere. daca tot nu intelege, propuneti-i sa o cumparati dumneavoastra. e posibil sa va coste mult mai putin decat procese+expertize/masurari noxe (fara a mai pune la socoteala nervi si timp pierdut in instante).

Anastasia gar a scris:

Nu cred ca m_ati inteles. Acea rabla ramane cu motorul in functiune cate jumate de ora sub fereastra mea, de imi impute si apartamentul si casa scarii, ca alt vecin sa incerce sa o repare, ca sa mearga cativa km, apoi procesul se reia. Daca e harbul asa pretios, de ce nu il repara autorizat, la service, luat cu platforma, etc. Nu asa, mai pune o sarma sa mai mearga un pic. Cei ce dau ITP ul pe spagi ar trebui amendati serios. Rabla asta sigur nu ar fi trecut un ITP serios.

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca vrea sa va protejeze, puteti divorta si face partajul in care sa va cedeze totul sau aproape tot, eventual cu clauza viagera sau contract de intretinere. totul se face la notar, cheltuiala oricum ati fi avut-o cu succesiunea si e justificata pentru linistea dumneavoastra.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
la noi in bloc (sector 6), cei care au caini platesc in plus la intretinere ( si nimeni nu a contestat decizia care e luata de aprox 10 ani).
Avand in vedere ca ati spus ca e vorba de ordonanta presedentiala, presupun ca procesul e pe rol. Ca o sugestie, precizati im instanta de aceste sicane. Va spun din proprie experienta ca judecatorul tine cont. Si, eventual la întâlnirile din spatiul public sau cand trebuie sa luati copilul, luati un prieten cu dvs care sa asiste (eventual de la distanta) care va putea veni ca martor in caz ca degenereaza lucrurile.

Răspuns la discuția Tatăl meu vrea bani de la mine
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cati ani aveati cand ati facut cedarea? Cum ati ajuns la a ceda, ce v-a spus?

Ma gandesc ca daca erati mai "mica" si eventual v-a spus ca oricum o sa stati dvs, sau ca oricum tot la dvs o sa ajunga,dar e mai usor cu un sg proprietar, sa incercati sa-l dati in judecata pt abuz de incredere. E doar o idee...