verificati extrasele contului DIN care s-au făcut platile, nu ale contului de economii de unde au disparut banii. acolo ar fi dovada. faceți sesizare la banca sa va pună la dispoziție si extrasele mai vechi. chiar daca nu apar în aplicatie, ei au garantat extrasele mai vechi de 3 ani.
ADRS74 a scris:
Aveți dreptate, așa pare la prima vedere, o neglijență sau o neatenție la soldul contului. Însă dacă suma evaporată reprezintă un sfert din economiile din cont eu zic ca lucrurile se schimbă.
După cum am mai menționat, am depus sesizare online la banca, primind un răspuns după 2 luni în care se preciza doar ca soldul indicat de mine nu a putut fi identificat.
Plângere la poliție nu am depus la momentul respectiv ca urmare a lipsei dovezilor și nu din cauza vreunei rețineri legate de sursa banilor (salarială, ca nu mai existe insinuări cu privire la legalitatea lor).
La momentul respectiv mi-am asumat pierderea banilor, însă recent am aflat ca și alte persoane au avut probleme cu conturile de economii deschise la aceeași bancă, din care au dispărut sume mult mai mari, în condiții similare cu situația mea.
O să țin cont de sfatul dvs și voi apela la serviciile unui expert contabil pentru a vedea dacă și ce se mai poate face în prezent. Vă mulțumesc pentru interesul acordat acestei discuții!