avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1919 soluții astăzi
Forum Activitate flaviafanea

Activitate flaviafanea

Secretariatul facultății a refuzat cuponul de pensie eliberat pe 4 luni,în care erau și lunile iunie și iulie,pe care le cereau pentru bursa sociala și au cerut adeverinta de la casa de pensii.cu pensia defalcat pe iunie iulie și august.au dat pentru rezolvare 2 zile.casa de pensii a răspuns ca termenul lor e de 30 de zile...cum fac?rămâne băiatul fără bursa sociala când e clar și din acel cupon pe 4 luni ca pensia este de 466 și indemnizatia sociala de 524..total 1000.
Un teren cumparat in timpul casatoriei ,dar inscris in cartea funciara de abia dupa moartea unuia dintre soti-cu mentiunea bun propriu-vandut apoi de vaduva, se poate redobandi de catre mostenitorii legali?
Pe 5 aprilie s-a dat hotărârea..în care se admite in parte apelul și se constată caracterul abuziv al ....clauzelor de la pct...Și obligarea intimatelor la restituirea sumelor încasate în baza acestor clauze.
Intrebarea e daca sînt în termen din nou și pot face o nouă contestatie la executare invocând faptul că creanta nu e exigibila,certa și lichida.
Și să cer recalcularea onorariului executorului,în funcție de noua sumă
E așa se întâmplă dacă ai telefon deștept și nu recitești,dar cred ca -cu putina bunăvoință -și un nespecialist își dădea seama ca e vorba de intimate nu de aparate.
Pe 5 aprilie s-a dat hotărârea..în care se admite in parte apelul și se constată caracterul abuziv al ....clauzelor Și obligarea intimatelor la restituirea sumelor încasate în baza acestor clauze.
Intrebarea e daca sînt în termen din nou și pot face o nouă contestatie la executare invocând faptul că creanta nu e exigibila,certa și lichida.
Și să cer recalcularea onorariului executorului,în funcție de noua sumă.
Mi s-a admis în parte apelul și s-a constatat caracterul abuziv al clauzelor din contractul titlu executor,cu obligarea aparatelor de a-mi restitui sumele încasate în baza acestora.Acum însă creanta nu mai este exigibila,...
Sant in termen din nou să fac contestatie la executare?
: Amână pronunţarea la data de 30.01.2020, având nevoie de timp pentru a delibera. În baza art. 396 alin. 2 C.proc.civ., pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Cu cale de atac odată cu fondul cauzei. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, conţinute.
Intrebare:In acest caz nu voi primi prin poștă hotararea,încheierea ca sa pot ataca eventual ???
Discuție Executare
Buna ziua
Am facut contestatie la executare intr un dosar al unui credit din 2005.Ultima plata am facut o in 2010 iar in ianuarie 2018 s a cerut executarea.em am facut contestatie dar avocata kruk a facut apel si a zis ca nu s a prescris deoarece am facut in 2016 o plata voluntara fostului creditor..nu stiu sa fi facut asta dar in acte a atasat o copie data de creditor in care in ultima coloana era trecuta suma de 505cu mentiunea poprit card..or nu am fost poprit in 2016..
Buna seara!
Am si eu cateva intrebari legate de poprirea pe salariu.
In 2009 am contractat un credit de nevoi personale la BCR. suma 10.000 ron...cam 5 ani nu am mai platit devenind somer..in 2014 am avut venituri dintr-o colaborare in val de 400 pe luna apoi din 2015 de 500 pe luna...M-au gasit si mi-au pus poprire 178 pe luna...acum m-am angajat de o luna inca nu am primit nici un ban dar mi-au trimis deja de la executor hotarare de poprire pe salar...de 30%...pe contract am 1125...brut...
Intrebari:
1 daca creditul era pe 10 ani dar nu am platit cam 5 nu se prescrisese?
2 daca acum ii dau in judecata cate sanse am? ca pe hartia de la executor scria ca mai am de dat 19.000 ron plus cheltuieli si penalitati...
e hotie curata...adica iei 10.000 dai din ei cam 7000 si mai ai de dat acum 19.000...dupa ce doi ani mi-au poprit 178 pe luna...
Buna ziua!
As dori sa aflu cat costa succesiunea in cazul urmator
C. Paraschiva si C. Laszlo au avut un apartament in Carei.
Ei au avut un singur baiat C. Arpad, iar acesta a avut doi copii C. Johanna si C. Ciprian. Fata este copilul biologic iar Ciprian a fost adoptat.
A murit mai intai bunicul C. Laszlo si nu s-a facut succesiunea. Apoi a murit tatal C. Arpard si a ramas doar bunica C. Paraschiva. De doi ani a murit si ea. Nepotii C. Johanna si C. Ciprian doresc sa faca succesiunea. Cat ii costa.
Cu multumiri
flavia dinu
din 2009 nu mai lucrez si am 53 de ani. de 4 ani nu am mai putut plati cele 9 credite pe care le-am luat cu sotul. 2 de nevoi personale si celelalte carduri de cumparaturi.
Au venit la usa unii de la firma de recuperare si au tras din umar cand au vazut situatia>locuim intr-un camin de nefamilisti cu chirie, avem restanta 7800 ...
Zilele trecute au trimis o hartie de executare silita la adresa tatalui meu deoarece eu aveam domiciliul stabil acolo, dar nu am locuit acolo.Nici cand am luat creditele nici azi. Tata a facut infarct, e batran, bolnav la 78 de ani nu-i lipsesc amenintarile recuperatorilor care au dat telefoane pe la vecini ca sa intrebe daca intr-adevar nu locuiesc acolo.
Intrebare>pot sa-l execute pe dansul?
Ce vor face cu mine din moment ce nu am venituri , nici bunuri...
Daca firma de recuperare m-a gasit la caminul de nefamilisti si a vazut care este situatia ... ce a mai cautat la adresa tatalui meu...chiar daca eu aveam acolo domiciliul stabil, dar aveam flotant acolo unde m-au si gasit si unde am locuit si cand am luat creditele.
Dupa cat timp se vor prescrie? Ca sa mor linistita...
Multumesc..