avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Activitate algerob

Activitate algerob

Contestație proces verbal parcare neregulamentară ,
Mă poate ajuta cineva cu depunerea unei contestații pt un proces verbal eliberat de poliția locală pentru parcare neregulamentară prin care am primit amendă fără dreptul de a plăti jumătate din valoare . Care este tariful unui avocat pentru a depune aceasta contestație ?
Mulțumesc
Buna ziua,

Considerati ca dupa aplicarea noilor modificari ( daca se vor vota) , pentru cei cu un venit brut peste 36 de salarii va fi mai rentabil pfa sau srl ( cu sau fara angajati). Care sunt taxele pentru cele 2 variante?
Multumesc
Răspuns la discuția Asigurări
Daca cautati pe site-uri o masina identica cu a d-voastra ce valoare ar avea? Ce explicatie v-a dat firma de asigurari vis a vis de valoarea propusa de ei?
Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un model de completare declaratie unica 2020? venituri PFI si venituri Chirie.Multumesc
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie .
Proprietar auto ( asigurat casco) depune plangere penala ptr distrugere auto inpotriva unei persoane fizice ,care fara sa gandeasca prea mult a aruncat cu o piatra in auto avariind o usa si un geam usa . Plangerea s-a facut la politia din zona unde s-a intamplat evenimentul .
Ca urmare va rog sa imi spuneti care sunt urmatorii pasi si daca esmxisra sansa sa plateasca dauna provocata ( inlocuire geam / vopsire usa). Se deschide dosar pe casco si societatea de asigurari isi recupereaza banii ? Este posibil sa nu se deschida dosar si vinovatul sa pleasca direct la service ?
In final si-a recunoscut vina si doreste sa plateasca dar cred ca depinde de costuri .
Va Multumesc foarte mult !
Răspuns la discuția Creanta Firma recuperatoare
Multumesc foarte mult pentru raspuns !

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Creanta este mai mult ca sigur prescrisa, nu achitați nimic, nu semnați,nu recunoașteți debitul fără a discuta cu un av..Probabil va vor stresa cu telefoane și notificări în speranța ca o sa cedati .

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care pot fi urmarile in urmatoarea situatie :
In 2008-2009 nu mai retin exact am avut un contract la Vodafone atât pentru servicii de telefonie cat și pentru internet .Deoarece internetul nu funcționa în parametri normali am solicitat prin intermediul contului my vodafone întreruperea contractului doar pentru internet . Cu toate acestea vodafone a continuat să-mi factureze încă două luni de la data sesizării mele . App 50 ron /luna( nu mai retin exact ). Ulterior contractul s-a încheiat . De atunci am fost contactată telefonic de câteva firme cărora le-am explicat că nu am de ce să achit vreo sumă de bani având în vedere ceea ce s-a întâmplat ,apoi ani de zile nu am mai fost contactata iar acum am primit o scrisoare e la o firmă recuperatoare cum că aș datora 1400 RON.
Cum pot demonstra ceea ce s-a
Intamplat ? Se va deschide un proces ptr acest lucru ? Exista posibilitatea de a mi se pune oprire pe cont ?
Va multumesc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
In cazul in care se instraineaza autoturismul , dar pe polita casco a fost deschis dosar de dauna , asiguratul are obligatia de a achita toate ratele conf contract .
Daca ati avut o dauna , asiguratorul v-a despagubit 100% , deaceea si d-voastra trebuie sa achitati prima anuala in intregime .
Brockerul v-a informat eronat la momentul instrainarii .
Numai bine !
Buna seara,
Stiti cumva daca exista vreo informatie referitoare la introducerea taxei pentru salubrizare si in celelalte sectoare din Bucuresti?
Va multmesc
Răspuns la discuția Taxa salubritate.
Buna ziua,
Din cate stiu eu, taxa de salubrizre ptr 2018 nu a fost inca inclusa. Ptr moment au fost inregistrate acele declaratii , ulterior vom primi decizia de impunere( instiinatrea de plata)..
Poate reusim sa facem ceva sa se anuleze. Celelalte sectoare nu au taxa ptr gunoi!!!