avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate romeo59

Activitate romeo59

sint autorizat cu o i.i .am primit certificatul de la orc dupa care am mers ieri la anaf si am depus cele doua declaratii.in schimb nu am primit nici chitantiere dar nici facturi fiscale.stie cineva de unde le pot procura.multumesc.
Discuție Impozitare I.I.
ci obligatii are o I.I. SI CE IMPOZITE TREBUIE SA PLATEASCA.MULTUMESC.
nu stiu cum sa fac dar nu inteleg cum trebuie aceasta legislatie.daca ma autorizez ca I.I pentru sa zicem cresterea porcilor de rasa mangalita si cultura de legume in cimp,ca sa platesc impozit si restul taxelor lunar nu pot.pot sa platesc toate datoriile la sfirsit de an?sa zic ca am avut un cistig de 10000 lei din care 3000 cheltuieli cu lumina apa si hrana pentru porci.platesc impozit si restul taxelor din cei 10000 ori din ce ramine 7000 lei.ori mai este vreun dedesubt ca sa platesc la minimul pe economie.doresc un raspuns cit mai clar daca se poate.
cit timp dureaza intabularea unui teren agricol in extravilan?am predat documentatia la ing.de cadastru care este pe zona mea in data de 6oct.2015 si nici pina in ziua de astazi nu am primit nici un raspuns.multumesc.
cu o interprindere individuala pot fi autorizat ca cultivator de legume in cimp si crescator de animale?multumesc.
Discuție Infiintare I.F.
doresc sa infiintez o if dar din nefericire nu am decit un singur nepot pe care pot sa-l trec ca asociat.intrebarea este se poate sa-l trec ca asociat daca el este angajat in alta parte cu carte de munca?multumesc.
doresc sa deschid o if dar am o problema.la tara nu am pe nimeni deci trebuie sa apelez la un nepot care locuieste la oras.poate sa fie asociat cu mine si sa fie scutit de raspundere.mentionez eu detin terenul si plus 23 porci mangalita.al numai sa fie ca nr.multumesc.
prin proprietatea mea am 6 stilpi de tensiune ca o tranveseaza de la un capat la altul.este necesar ca sa ma judec cu e.on pentru ca sa ajungem la o intelegere?multumesc.
Discuție intrebare.
detin 2,74ha de teren arabil in extravilan.incepind cu anul 2016 doresc sa fac o ferma de legumicultura.pe linga terenul meu trece magistrala cu apa potabila.pot sa ma racordez la magistrala numai cu atestat de producator,ori trebuie sa fiu autorizat ca pfa ii if?multumesc
detin o suprafata de teren agricol de 320 metri lungime si 86 latime.pe la mijlocul tarlalei in lungul terenului adica la 320 de metri am 5 stilpi de lumina care trec direct prin terenul meu..pot cere despagubiri la e.on moldova ?mentionez ca i-mi afecteaza cultura.este nevoie numai decit de judecata ori se poate trata si altfel?multumesc