Buna seara
Dar din ceea ce ati scris dumneavoastra este un rand in care dumneavoastra spune-ti singura " In timpul divortului , dna judecator l-a informat ca nu are dreptul sa intre in casa , chiar daca este bun comun si participa la plata apartamentului " deci in concluzie are tot dreptul sa monteze ce vrea unde vrea atat timp cat el cotizeaza si apare in actele bunului comun corect ?
eu1984 a scris:
Am fost la politie . Indr-adevar este infractiune iar masurile pe care politia le impune este deschiderea dosarului penal pentru fapta , el fiind singurul suspect.
Ca orice infractiune , exista aceiasi procedura , CFL , deschiderea dosarului si restul procedurilor care se impun , nu exista abatere sau interepretare de la procedura in caz de infractiune .
Asa cum ati spun poate politia e incompetenta, insa ei au o procedura simpla pe care o urmeaza in caz de infractiune , astia sunt pasii , asta fac.
Cu dovezi sau nu , omul va fi chemat sa dea explicatii .Explicatii care vor fi bineinteles de negare.
Nu cred ca este atat de idiot , incat sa mai procedeze in acest fel vreodata , cu o plangere deja facuta pentru acest fapt si cu informarea pe care mie personal politia mi-a oferit-o de urmarile pe care le poate avea acest fapt .
Prin urmare , e bine sa gandim inainte sa facem mizerii , ca icompetenta sau nu , art 226 cp este simplu ca buna ziua si se aplica instant , si nu cred ca cineva vreodata are chef sa dea explicatii in fata unui politist amuzat de o fapta pe atat de nebuneasca , pe atat de penala .