avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Activitate spiridon123

Activitate spiridon123

Răspuns la discuția PENSIE ALIMENTARA
acum urmeaza sa se stabileasca
Buna ziua! cum asi putea afla locul de munca actual al fostului sot? El afirma ca nu lucreaza dar eu stiu stiu sigur ca lucreaza. Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Pensie alimentara in natura
multummesc de sfaturi...
Buna ziua. Fostul sot nu doreste ca plata pensiei sa o faca in bani,ci in natura.Exista vreo reglementare in acest sens?Precizez ca el locuieste in alt oras la circa 400 km de noi si este salariat.Evident plata in bani este mai avatajoasa pentru acoperirea multiplelor nevoi(scoala,doctor,meditatii,etc).Cum sa procedez?
Discuție Partaj
Buna ziua! Am construit in timpul casniciei un imobil ,pe un teren cumparat de la socrii mei cu act de vanzare-cumparare.Problema este ca o parte a constructiei(cca.1 m latime)din imobil este facut pe terenul socrilor prin ,,mica intelegere''(n-am act pe teren).In aceste conditii pot cere partajul in instanta?Socrii acum imi cer sa daram construtia de pe terenul lor.Cum pot proceda?
Discuție Plata onorarii
Buna,dupa procesul de fond am fost obligat la plata a sumei de 1000 de lei cheltuieli de judecata„„„„„dupa apel a fost obligata partea adversa la plata sumei de 500 lei cheltuieli de judecata„„„„dupa recurs am fost obligat eu la plata sumei de 1500 lei cheltuieli de judecata„„„„pana acum nimani n-a platit nimic.Cat trebuie sa platesc , in cat timp si cum.Multumesc anticipat!
Discuție Achitare sulta
Buna.Dupa plata sultei in fata instantei,in cat timp fosta sotie trebuie sa elibereze imobilul?Instanta n-a stabilit nici un termen in acest sens.Eu vreau sa-l vand cat mai repede pentru a pleca din tara.
in cat timp dupa ramanerea unei hotarari irevocabila intr-un proces de partaj trebuie platita sulta?
dupa procesul de fond am fost obligat la plata a sumei de 1000 de lei cheltuieli de judecata„„„„„dupa apel a fost obligata partea adversa la plata sumei de 500 lei cheltuieli de judecata„„„„dupa recurs am fost obligat eu la plata sumei de 1500 lei cheltuieli de judecata„„„„pana acum nimani n-a platit nimic.Cat trebuie sa platesc , in cat timp si cum.Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Pensie alimentara
multumesc frumos de sfaturi....dumnezeu sa va aiba in paza...