in urma unui anunt pe net am gasit o oferta de munca in franta. eu mi-am luat bilet sa plec de la o firma din galati dar este o firma facuta la misto iti trimite bilete false si te pune sa trimiti bani dupa ce ai primit biletel. Vreau sa stiu daca mai pot cumva recupera bani de la aceasta firma???? Ude trebuie sa depun plangere?
pai de ce pierd vremea daca ei mi-au dat amenda ca am sunat la 112 fara motiv justificat eu am martori care au dat declaratii in care spun ce s-a intamplat in acea seara
intr-o seara la onomastica mai multi indivizi s-au luat la bataie iar eu am sunat la 112, in urma acestui apel am primit o amenda de 500 de ron iar eu am depus contestatie in potriva P.V si am castigat. pe baza acestei decizii as dori sa depun plangere penala si sa dau in judecata cei doi agenti care mi-au dat amenda
in urma depuneri unei contestati impotriva unui proces verbal de contraventie amenda a fost inlocuita cu avertismant
as dori sa stiu de cand este valabil avertismentul, din ziua in care am luat amenda sau din ziua in care s-a pronuntat instanta?
as dori sa aflu mai multe detalii. tau intr-un imobile pe care nu are nimeni acte. imobilul avand doar autorizatie de constructie pe numele bunicului care din pacate a decedat as vre sa stiu cine are dreptu la casa si cum procedez pentru intocmirea actelor? mentionez ca bunica nu a decedat ( bunicul avea 2 copii tatal meu care a ramas cu el in casa si sora tatalui meu care este plecata de 25 de ani)
am si eu o intrebare in legatura cu un imobil pe care nu are nimeni acte. In imobilul in care locuiesc eu acte avea stra-bunicul meu iar in urma decesului nu mai are nimeni acte. pe mine ma intereseaza daca in urma decesului au dreptul toti copii lui???? el a avut 4 copii un baiat si 3 fete, in casa cu el a ramas baiatu(bunicu) care in urma cu 14 ani a decedat, el avea 2 copii o fata si un baiat. pe mine ma intereseaza cum pot face acte pe numele tatalui meu(nepotul propietarului):(
in urma depuneri unei contestatii la tribunal impotriva unei amenzi primita postul de politie care m-a amendat a depus la tribunal o cerere prin care a solicitat instantei sa-mi respinga contestatia. eu acum trebuie sa raspund la intampinare pentru a-mi accpta contestatia. cum formulez raspunsul????
am primit in urma nunui scandal o amenda de la postul de politie din comuna pentru ca am sunat la 112 sa anunt scandalu
motivul amenzi este apel la 112 fara un motiv justificat
dupa cum spuneam in proces este numele gresit si este nestampilat
mentionez eu nu am semnat procesul l-am primit prin posta
[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar. Mulţumesc!]