avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate Elena Badea

Activitate Elena Badea

Răspuns la discuția Rinoplastie nereusita, malpraxis
In mediere, in general, nu este nevoie de avocat. Daca doriti insa, puteti participa in procedura medierii asistat de un avocat. Cu privire la costuri, va pot da informatii numai dupa ce voi avea mai multe detalii despre cazul dumneavoastra.
Răspuns la discuția Rinoplastie nereusita, malpraxis
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti incerca medierea...fiind confidentiala, poate medicul dumneavoastra nu isi vede afectata imaginea, si astfel puteti rezolva discret problema; atat a dumneavoastra cat si a dumnealui ! Una din cauzele principale aceasta este...si apoi restul ! Sau nu. Depinde de etica profesionala a fiecarui medic. Medierea v-ar ajuta deopotriva sa gasiti solutii.
Avand in vedere ca va este ruda, poate va puteti intelege cu el ..... ca intre rude! Puteti apela la mediere, unde nu avem termen ca suma sa se prescrie si nici nu sunt necesare probe sau dovezi...Daca va ajuta cu ceva...sunt multi oameni binevoitori cu rudele sau prietenii si imprumuta bani garantand cu buna credinta si cuvantul dat ! Asta nu inseamna ca nu va mai puteti recupera banii, apeland tot la buna credinta a varului...Asa se procedeaza in mediere.
Daca mama este interesata in continuare de situatia copiilor sai, ca orice mama, poate incercati o mediere...cred ca este singura solutie in situatia dumneavoastra. Sa va intelegeti...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelati cat mai repede la un mediator...Fiecare din parti ar trebui sa aiba interes sa se rzolve amiabil aceasta situatie: patronul magazinului nu v a facut contract de munca, dumneavoastra ati considerat ca e bine sa va insusiti banii cuveniti drept venit salarial.
Intrebare : acum sunteti majora ?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactati neaparat invatatoarea...nu se poate ca un singur elev sa se poarte urat cu toti ceilalti elevi si aceasta sa nu aiba reactie. In plus, presupun ca ati ridicat aceasta problema si in sedintele cu parintii ? In alta ordine de idei, urmariti proiectele care se deruleaza inclusiv la nivelul claselor a IV a referitoare la medierea conflictelor intre elevi, proiecte care contribuie substantial la educatia si comportamentul copiilor nostri; intre ei, cu doamna invatatoare, cu parintii...
Puteti incerca medierea...Am multe situatii asemenatoare rezolvate cu succes !
Puteti apela la un mediator...Va poate ajuta sa va intelegeti...si eliminarea raspunderii penale, daca va fi cazul, si, totodata, nu se mai pot indrepta impotriva dumneavoastra nici in civil...
V-ati gandit sa faceti o intelegere cu seful dv ? Din care bineanteles sa aiba de castigat ambele parti : dumnealui nu "va mai vede"... iar dumneavoastra puteti accepta asta in anumite conditii ! Fireste, in situatia in care demisia este o varianta pentru dv de a scapa de aceste amenintari ale sefului..
Răspuns la discuția Divort cu minor prin mediere
Medierea prin insasi definitia ei nu presupune "cereri standard". Procedura de mediere se desfasoara in conformitate cu legislatia in vigoare, dar procedura in sine, de mediere a partilor...este una relaxata, ingaduitoare, chiar informala as putea spune, in conditiile in care se respecta principiile clare ale medierii : impartialitate, neutralitate, confidentialitate si ...vointa partilor ! Cu alte cuvinte, pentru a va rezolva problema prin mediere, va trebui intai de toate ca sotul dumneavoastra sa aiba "vointa" de a participa la procedura de mediere...inteleg ca dumneavoastra va doriti deja asta ! Puteti discuta cu dumnealui, sau i se poate trimite o invitatie la mediere !