avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Activitate petremihaiv

Activitate petremihaiv

Bună ziua.
Va rog sa ma ajutați cu un răspuns legat de un litigiu în caz de mostenire!

Dacă unul dintre copii a decedat înaintea părinților, iar acesta nu are urmași. Ce drepturi are soția acestuia la masa succesorală în cazul decesului socrilor?
Mulțumesc!
Din pacate nu.

Psihosex a scris:

Macar la momentul platii si numararii banilor ati avut vreun martor ocular ?!

Buna ziua.

Ce masuri pot fi luate împotriva unui avocat care nu a făcut nici un demers în dosarul de cercetare penală accident de munca pentru care a fost angajat? Acesta evita sa imi restituie documentele pe care le are la dosarul făcut el și nu mai răspunde la telefon.
Mentionez ca plata a fost făcută conform conditiilor cerute de el și plătită integral dar nu am primit factura sau bon fiscal.
Pentru o informare corecta: în perioada în care decurs ancheta,raspunsurile pe care le primeam erau ca trebuie sa asteptam sau ca este foarte ocupat(sau nu răspundea la telefon).

O zi Buna!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
După ce sa produs accidentul nu am fost contactat de nici o persoană de la protecția muncii sau de la poliție,singura declarație am dat-o după câteva zile la sediul societății în prezența a trei colegi și ă soției mele. Cum va explicati ca timp de un an de zile nu am fost chemat niciodată de un organ de ancheta.
Multumesc
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Remunerația a fost plătită conform înțelegerii încheiate de ambele părți.
Dar dacă ă fost contactat de un reprezentant al societății unde sa intamplat evenimentul,ținând cont că este o multinaționala.
Totusi observ ca in ...............totul se rezuma numai la bani .
Multumesc.
Buna ziua.
In urma cu trei ani am angajat un avocat care sa ma reprezinte într-un dosar de cercetare penală în care am suferit un accident de munca cu vătămare corporală și incapacitate temporară de muncă de 89 zile.
În tot acest timp i-am cerut informații despre cursul dosarului și ce acțiuni întreprins. De câte ori îi solicitam aceste informații,el îmi spunea că nu poate să facă nimic pana nu termina parchetul ancheta și ca nu are acces la dosarul agentului care anchetează cazul. Anul trecut dacă am văzut că nu primesc nici un raspuns de la avocat,am solicitat eu prin email informații despre cursul dosarului și le-am primit.
În urma cu doua luni am solicitat aceleași informații de la parchet și cu stupoare am primit raspuns ca dosarul a fost inchis(anulat) în defavoarea mea(vinovat), deși la dosar existau documente care dovedeau nereguli mari la societatea unde lucrez.
După primirea rezultatului l-am rugat pe avocat sa depună contestie în termenul legal,dar au început aceleași probleme, amânări,etc.
Când am văzut că se apropie finalul termenului de depunere, am scris eu contestația și am trimis-o eu prin mandat postal și email.
Nu mi se pare corect ca un avocat pe care îl angajezi și ai deplina încrede în el sa se comporte astfel, mai ales ca după ce a studiat documentația pe care i-am dat-o, a afirmat că totul este în favoarea mea.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau cu o soluție.
Multumesc!
Buna ziua.
Va rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea problema.
In cazul in care nu sunt de acord și refuz semnarea unui act adițional la contractul de munca,care prevede noile modificări salariale începând cu anul in curs. Ce mi se poate întâmpla sau ce măsuri poate lua angajatorul?
Buna ziua

Sotia este concediu medical cod 14(cancer)
As dori sa stiu,daca se plateste 100% din salariul brut sau net?

Multumesc,
O zi buna