Parerea mea este sa nu iti iei un garaj care spatiul pe care este este concesionat de la primarie. asa am patit eu si dupa 3 ani sa aud ca vor sa construiasca ceva acolo.
Buna ziua revin si eu cu o intrebare. Vreau sa imi achizitionez o locuinta dar intr-un alt judet. Problema mea este ca de fiecare data cand ma duc la o sucursala din orasul meu mereu oamenii de acolo ma trimit acolo unde vreau sa imi achizitionez locuinta. Eu consider ca ofertele nu sunt in functie de unde vrei sa iei locuinta pentru ca banca este aceeasi. Rugamintea mea este cei care au luat cum este cel mai usor si sigur de luat . Mentionez ca am un salar bunisor si vreau doar pe 15 ani. multumesc anticipat.
diferenta asta am lamurito si asta imi mai da o sansa sa fac cateceva dar acum revin cu o alta intrebare vreau sa iau o locuinta in alt judet se poate face asta ?.
Salut am si eu o rugaminte la voi care este diferenta intre creditul imobiliar si cel ipotecar. Ideea mea este ca vreau sa imi iau prima mea locuinta dar nu prin varianta "prima casa". Va rog dati-mi niste idei cum si ce sa fac. app nu am bani asa ca sunt nevoit sa imprumut de la banca suma respectiva si vreau sa ma invatati cu bancile ce si cum sa cer. multumesc anticipat.
Buna ziua revin cu o intrebare care ma cam deranjeaza pentru ca nu ii stiu raspunsul. Cand aduci o masina din alta tara si vrei sa o inmatriculezi platesti o taxa la Anaf.... intrebarea mea este urmatoarea sunt unele persoane care nu mai platesc acea taxa, care sunt acelea ???...
buna ziua. As vrea sa stiu si eu care sunt etapele sa devi avocat si cati ani trebuie sa le urmam pana putem spune ca vom fi avocati. multumesc anticipat.
Buna ziua revin si eu cu o problema care ma cam nedumereste. Sunt absolvent al unei facultati profil contabilitate si informatica de gestiune si acum vreau sa ma reprofilez in drept deoarece imi place meseria de avocat. Intrebarea mea in felul urmator: facultatea de contabilitate pe care am absolvit-o se poate continua la master la drept ???. sau trebuie sa o iau de la capat si sa mai fac inca o facultate. multumesc anticipat celor care imi raspund.
ok. Am facut acel contract l-am dus la unde eaveam de gand sa il duc dar stiu ca daca vreau sa il reziliez trebuie sa merg si sa anunt la Taxe si impozite lucrul asta. Dati-mi si mie un link de undee pot gasi acea cerere pe net va rog.
problema este daca masina ai vandut-o de atunci trebuie sa ai un contract de vanzare cumparare prin care justifici vanzarea masini. Daca nu asta e legea aspra. Eu am luat o amenda in alt judet la o masina care nici nu am condus-o si pentru ca eram departe de acel judet sa ma judec cu el a trebuit sa o platesc castigand omul in instanta prin neprezentare.