avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate dimabronia

Activitate dimabronia

Răspuns la discuția Evaluare bunuri mobile
va multumesc pt raspuns , asa am facut la prima cerere care mi-a fost respinsa ,iar acum mi se cer dovezi in urma carui fapt am ajuns la acele valori . pai ce dovezi sa dau , eu am estimat ochiometric cum m-ati invatat dar tot nu e bine vor dovezi , chitante . este posibil sa se ceara asa ceva ? care lege prevede acest lucru ? eu nici nu doresc acele bunuri dar ma obliga sa le trec in masa succesorala .
oferitii dragostea si caldura de care are nevoie in aceste momente de suferinta , cat despre despagubiri lasati-o balta , mai mult veti cheltui .
Buna dimineata. Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot evalua niste bunuri mobile daca partea adversa cu care doresc sa dezbat succesiunea nu-mi da voie sa intru in casa . Am depus la judecatorie cerere pt partaj judiciar , dar mi s-a respinge pe acest motiv , si necunoscand valoarea bunurilor nici nu pot timbra . Cum ma sfatuiti sa procedez ?Va multumesc frumos.
buna ziua . ce consecinte pot avea daca construiesc la mine in curte o extindere la locuinta veche fara nici un fel de aprobari ? pot pati ceva?multumesc anticipat.
Buna dimineata tuturor . In legatura cu raspunsul primit , totusi cum pot da o valoare bunurilor mobile daca nu pot intra fortat in imobilul care compune masa partajabila ? Apartamentul si masina le-am evaluat cu ajutorul CF , dar bunurile mobile ? Cum trebuie sa procedez in aceasta situatie pt a timbra corect?Va multumesc , astept raspuns .
Răspuns la discuția Rezerva succesorala
numai dupa deces cand se va dezbate succesiunea.
buna ziua. In urma cu ceva timp am depus la judecatorie o cerere pt dezbaterea unei succesiuni. Astazi am primit o comunicare prin care mi se cere sa arat modul de calcul prin care s-a ajuns la determinarea valorii obiectului cererii. Eu am pus o valoare a imobilului la pretul gasit in cf. fiscal , dar valoarea bunurilor mobile am pus-o estimativ pt ca nu pot intra fortat sa evaluez bunurile .INTRBARE-1 ce trebuie sa fac sa-mi fie acceptata cererea ? cum trebuie procedat? 2 .Am cerut sa-mi fie acordat APJ si am depus ca nu avem venit , cu toate astea m-i se cere sa achit taxa judiciara de timbru . de ce ? va rog sa aveti rabdare si sa-mi dati sfaturile care cu siguranta ma vor ajuta. multumesc mult.
Buna ziua tuturor. in calitate de reclamanta care doresc sa deschid o succesiune in instanta(prin medeiere nu s-a putut ), ce acte imi trebuiesc pt inceperea procesului ?va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Mostenire
daca ati acceptat succesiunea aveti dreptul si la apartament si celelalte bunuri mobile care au apartinut mamei. bafta.
buna ziua. va rog frumos sa-mi spuneti si mie este vorba de procesul cu PAS 12095/299/2009 ? am dat si noi in judecata dar nu mai stim nimic. va multumesc anticipat.