va multumesc pt raspuns , asa am facut la prima cerere care mi-a fost respinsa ,iar acum mi se cer dovezi in urma carui fapt am ajuns la acele valori . pai ce dovezi sa dau , eu am estimat ochiometric cum m-ati invatat dar tot nu e bine vor dovezi , chitante . este posibil sa se ceara asa ceva ? care lege prevede acest lucru ? eu nici nu doresc acele bunuri dar ma obliga sa le trec in masa succesorala .
Buna dimineata. Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot evalua niste bunuri mobile daca partea adversa cu care doresc sa dezbat succesiunea nu-mi da voie sa intru in casa . Am depus la judecatorie cerere pt partaj judiciar , dar mi s-a respinge pe acest motiv , si necunoscand valoarea bunurilor nici nu pot timbra . Cum ma sfatuiti sa procedez ?Va multumesc frumos.
buna ziua . ce consecinte pot avea daca construiesc la mine in curte o extindere la locuinta veche fara nici un fel de aprobari ? pot pati ceva?multumesc anticipat.
Buna dimineata tuturor . In legatura cu raspunsul primit , totusi cum pot da o valoare bunurilor mobile daca nu pot intra fortat in imobilul care compune masa partajabila ? Apartamentul si masina le-am evaluat cu ajutorul CF , dar bunurile mobile ? Cum trebuie sa procedez in aceasta situatie pt a timbra corect?Va multumesc , astept raspuns .
buna ziua. In urma cu ceva timp am depus la judecatorie o cerere pt dezbaterea unei succesiuni. Astazi am primit o comunicare prin care mi se cere sa arat modul de calcul prin care s-a ajuns la determinarea valorii obiectului cererii. Eu am pus o valoare a imobilului la pretul gasit in cf. fiscal , dar valoarea bunurilor mobile am pus-o estimativ pt ca nu pot intra fortat sa evaluez bunurile .INTRBARE-1 ce trebuie sa fac sa-mi fie acceptata cererea ? cum trebuie procedat? 2 .Am cerut sa-mi fie acordat APJ si am depus ca nu avem venit , cu toate astea m-i se cere sa achit taxa judiciara de timbru . de ce ? va rog sa aveti rabdare si sa-mi dati sfaturile care cu siguranta ma vor ajuta. multumesc mult.
Buna ziua tuturor. in calitate de reclamanta care doresc sa deschid o succesiune in instanta(prin medeiere nu s-a putut ), ce acte imi trebuiesc pt inceperea procesului ?va multumesc anticipat.
buna ziua. va rog frumos sa-mi spuneti si mie este vorba de procesul cu PAS 12095/299/2009 ? am dat si noi in judecata dar nu mai stim nimic. va multumesc anticipat.