avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate eugarizan

Activitate eugarizan

Răspuns la discuția Art 28 legea 196/2018
Observ ca ati citit legea , nu puteti acuza presedintele ca nu v a < onorat > cu ce ati solicitat dvs deci nu se dau fotocopii ci copii , nu inteleg de ce ati pierdut atata timp cat acestea se puteau obtine in 10 zile , ca nu dispune ti de suma care revenea acestor copii , este alta poveste / De ce va chemat in instanta ? cat despre lucrari si aveti dreptate si nu, daca se fac lucrari mari , de exemplu schimbarea unei coloane , aceasta trebuia cuprinsa in buget si aprobat de AG , cat despre administrator , acesta avea contract de munca ? si daca a fost demis , probabil ca a avut ceva < palpabil > presedintele , altfel poate fi dat in judecata Cat de noul administrator si spune ti dvs ca nu ar avea atestat , mergeti la Primarie si reclamati , si in mod sigur primaria va aplica sanctiuni Va intreb cam ce documente ati solicitat de nu le puteti plati ? , cat despre AG , stia presedintele ca dvs nu veti fi in localitate la data convocarii ? ! Cat despre < portita > nu prea aveti sanse !
normal cei de la primarie ar trebui sa va dee dreptate daca lucrurile stau cum spune ti dvs Daca dansii iau masuri atunci cade primaria ! in caz contrar mai aveti un atu
nu ma interesat decat respectiva fraza ! in rest sunt povesti
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule Grecu
Spune ti dvs ca vina principala < este a administratorului > dat mi voie sa va corectez , acest administrator < nu are nici o vina > ! el < si a facut datoria > !!! vina este a com ex si a proprietarilor care sunt < pasivi > adica nu ii intereseaza ce ce intmpla acolo , in concluzie , acestia din urma isi merita soarta
Stimate Domn
O parere personala , cititi legea asociatiilor de proprietari , pentru a ajunge acolo , respectiv la un avocat , aceasta in cazul ca nu ati inceput deja actiumea , trebuie sa parcurgeti niste pasi , adica sa aveti cererea catre presedinte , in cazul ca nu raspunde in 10 zile , cerere catre comitetul executiv Apoi cu aceste cereri < sa aveti numar de inregistrare > la serviciul din primaria orasului dvs , sper ca exista ! apoi urmeaza avocatul , aceasta ca sa aveti sorti de izbanda , altfel , slabe sperante , Asa cum am spus , este o parere personala , va doresc succes

Domnule Grecu , daca alcineva spunea < intr un termen rezonabil > nu era nici o problema ! dar dvs care sunteti un cunoscator al legilor , dati raspunsul prevazut de lege , va rog sa ma iertati , ne cunoastem pe acest forum cam de multicel si apreciez in majoritate raspunsurile date
ce inseamna acest lucru ? o parere , ca noi nu trebuie sa stim prea multe !
este posibil orice ! din cate am inteles este vorba de grupele de munca ca nu se iau in calcul la acele puncte care adunate cu totalul dvs sa dee un punctaj mai mare . Daca nu este prevazut in legea acest lucru , aveti sanse minime ! mai sunt opinii si persoane care cunosc bine legea si va poate lamuri
Răspuns la discuția Cerere casa de pensii!
termenul a cam expirat ! depinde si ce ati solicitat , ca o parere , mai asteptati , si eu sunt in aceeasi situatie , am fost ieri la Casa de Pensii si raspunsul , sa mai astept ca deabia lucreaza la cererile din august !
urmariti urmatorii pasi :
- presedinte
- com .ex
- primarie
- si apoi ca sa aveti sanse mai mari , mergeti in instanta , este mai complicat dar asa spune legea