avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate amralul

Activitate amralul

Discuție Fisa sintetica
buna ziua.am un srl si cand am luat fisa sintetica totala pentru niste propleme am observat ca am platit impozit pe profit f,mare si statul a incasat acea suma si eu nu am platit nimic doar pe hartie apare ,si cand am cerut lamuriri au zis ca a fost o greseala si este o rectificare ,,adevarat am vazut scurtare in fisa (rec) si inainte de ruplica incasari apare DIM dar mirare mea dece la sfarsitul coloane la debit si la incasari sunt adunate sumele si nu sterse apare totalul cu toata suma ..apelez la dumneavoastra ca contabila mea are probleme si nu pot vorbi cu ea,sper ca apar ca o sa am dividide mai mari dar nu cred ..va multumesc
cere permis de sedere pt, membru de familia pe baza copilul ei ,banuiesc este roman,este greu expulzare mama unei copil ,,daca permis expirat poate da amenda daca avea motive intemeiate
buna ziua,am un pasaport electronic si am observat ca semnatura mea nu este clara ,a fost scanata prost ,este stearsa in rest pasaportul este ok.va intreb cand plec in alte tari pot apara probleme legate de semnatura ..si in pasaportul electronic este stocata semnatura in cipul lui.multumesc !:(
Răspuns la discuția Asigurare sanatate
:stunned:
buna ziua,am un srl de un an am schimbat sediu social al firmei,dar pana acum sediul fiscal nu s a modificat chiar daca am anuntat noul sector si am depus formulare in acest sens.culmea acum 3 luni vine notificare de la anaf ca sediul fiscal nu corespunde cu cel social si sa fie schimbat de la ei daca nu comunicam care este cel dorit ,va intreb chiar poate sa dureze peste un an schimbare sediu fiscal,si daca se schimba si am platit impozit la sediu fiscal vechi este o problema?multumesc
buna ziua,sunt strain apatrid cu domiciliu stabil in romania,casatorit cu o romanca,stau de 20 ani in romania,problema mea este ca nu am certificat de nastere si nu pot sa ma duc in egipt sa fac unul ca am interzisa intrare acolo,stiti daca in legislatia romana exista exceptii de niste documente pentru anumite categorii de oameni daca vreau cetatenie romana cum sunt refugiati sau apatrizi ca sunt niste acte si apostile care nu pot obtine..in u.e au legi flexibile si chiar fac lobby pentru a da cetatenie pentru refugiati fara a indepleni conditii unei straini normalicu pasapoaret nationale.va rog un sfat ..multumesc:(
salut,am un s.r.l din 2004 ,sunt asociat in aceasta firma.daca vreau sa platesc casa de sanatate o sa platesc asigurare pe ultimii 5 ani sau pe de cand am infiintat firma?multumesc.
:(
buna ziua,sunt strain cu domiciliu stabil in romania.am platit acum 7 ani contributia de sanatate ,am facut un contract cu casa.intre timp nu am mai platit.am si o firma ,ce se intampla daca vreau sa platesc ,o sa calculeze restante pe ultimii 7 anide cand am platit ultima oara sau pe ultimii 5 ani cum ar fi venit nou sa platesc.multumesc