avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate flrpal

Activitate flrpal

Ca sa poti schimba permisul cu unul Romanesc trebuie sa renunti la Rezidenta franceza si sa locuiesti consecutiv mai mult de 6 luni in Romania dupa nu mai este nici o problema.
Citeste DIRECTIVA 2006/126/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI
din 20 decembrie 2006 privind permisele de conducere (reformată)
Răspuns la discuția Permis de conducere nemțesc
Nu stim cu ai putut sa ajungi in posesia a doua permise de Conducere!?Dar daca tot le ai ,nu e bine de loc. Acum ca lau suspendat pe ala nemtesc o sa te desluseasca ce reguli ai incalcat de ai ajuns cu doua permise. Macar fii destept si nu mai condu nicaieri deloc sa nu iti ingreunezi si mai grav situatia. Citeste DIRECTIVA 2006/126/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI
din 20 decembrie 2006
permisele de conducere (reformată)
Răspuns la discuția Permisul de conducere
Veti putea da de permis in Romania dupa o perioada de sedere mai mare de 6luni daca ceia ce a dus la anularea permisului din italia nu mai exista (adica ti-ai facut pedeapsa) .Dar nu veti putea conduce in italia cu acel permis. O recomnadare ar fi sa iti rezolvi problema cu permisul in Italia si dupa sa te intorci in Romania. Ca altfel daca vei mai merge vreodata in Italia va fi rau. Citeste DIRECTIVA 2006/126/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 20 decembrie 2006
privind permisele de conducere (reformată)
Răspuns la discuția Permis de conducere
Sa poti schimba permisul Romanesc cu unul UK ar fi trebuit sa indeplinesti conditia rezidentei (6luni). Avind rezidenta in UK schimbarea in cazul pierderi trebuie sa aiba loc tot acolo. Da il poti schimba in Romania dar dupa indeplinirea conditie pe care ai indeplinito in UK adica rezidenza in Romania mai mare de 6 luni. Nu va jucati cu declaratiile de rezidenta la serviciul permise Auto pentru ca baza de date a permiselor este comuna cu cea a statelor Europene si vor aparea probleme mari.
Răspuns la discuția Pot da de permis in alta țara
Pentru ca baza de date a permiselor este comuna in toate statele europene. Iar tu ai un permisul anulat! Citeste legislatia europeana privid permisele Auto.
Răspuns la discuția Buna ziua
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este o problema foarte controversata din cauza legislatie Europene . Sunt intr-o situatie similara si am probleme mari. Poate da in Romania daca indeplineste conditia rezidentei(6luni) dar nu va putea conduce in Belgia cu acel permis . Atentie mare la rezidenta si la articolul 7 si 11 din legislatia europeana privind permisele ca e foarte controversata situatia si risca dosar penal.
atunci de ce se mai folosesc martori? ii mai plimba si pe ei prin oras degeaba!parerea mea ca nu mai sintem pe timpul comunistilor ficacare face ce vrea fie el si expert! stau si ma uit la miile de elevi in situatia mea cum sunt plimbati pe drumuri fara sa poata spune sau face nimic! eu cred ca ar trebui sa existe un expert care sa arbitreze situatia sa clarifice unde este dreptatea sa aiba si elevul unde isi poate spune opinia.nu sa fie toti la mina cuiva.de ce nu sa acceptat sa se moteze camere pe masini?ar fi fost corect din abele parti totul ar fi mers dupa lege nu dupa bunul plac al cuiva care are putere de decizie.dar traim in Rominia cred ca este singura tara din europa care sa mai dam examen cu politia.politia ar trebui sa se ocupe de respectarea legislatiei nu de examinare
daca tot se ocupa de examinare de ce nu se ocupa si de pregatirea elevilor.eu stiu ca cine pregateste pe cineva acela si testeaza sa vada daca e corect facuta pregatirea.dar ma rog Astai Romania!
buna! am o interebare cine ma poate ajuta? zilele trecute am avut examen auto la oras iar domnul politist ma cazut .tin sa precizez ca am sustinut examenul pentru redobidire permis.am o experienta de 5 ani. nu cred ca e normal sa ma pice asa ca nui place de fata mea.
eram major cind leam primit .am specificat peste 18 ani ducinduma cu gindul ca poate pentru minori ar fi posibil sa platesca parinti, dar nu cred ca in cazul meu. de aceia am si scris pe acest forum pentru ca nu am cunostinte despre asemenea legi
as dori un raspuns cine ma poate ajuta.am niste amenzi la primarie pe care nu leam achitat.iar mama mea cind merge sa ridice bani pe care ii are de primit de la primarie mereu ii se retine o anumita suma, precum ca eu am amenzi de platit si pe motiv ca locuim in aceiasi casa.intrebare; este legal ca parinti sa aiba obligatia de a plati datoriile copiilor daca acestia au peste 18 ani chiar daca locuiesc in aceias casa?