avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate andreiptb

Activitate andreiptb

Bună, aș dorii să intabulez apartamentul părinților mei dar prin contract vânzare cumpărare . De la notar îmi cere hârtie de la bancă cum că am virat banii insa eu nu trebuie sa le plătesc părinților contravaloarea . Cum as putea face altfel fara hârtie de la bancă? Mulțumesc
Buna, as vrea sa stiu cu i sa ma adresez pt nedreptatea din partea agentia judeteana de plati si inspectie sociala jud. cj pt o plangere .multumesc
buna, sotia mea si-a facut revenirea la locul de munca dupa maternitate din data de 3 noiembrie, fiind insarcinata si dupa cateva analize a primit concediu medical ,vreau sa stiu cum se calculeaza salariul in functie de cat are in acte sau dupa indemnizatia ce a avut-o. Multumesc

salariu e 1200lei in acte si ea a primit pt luna noiembrie 480lei
Buna, as dori sa stiu daca in cazul in care am 1 an fara activitate se intampla ceva cu II. Multumesc
Buna , suntem in situatia in care copilul implineste varsta de 2 ani si din ce am inteles sotia mea are dreptul doar la 23 luni de maternitate si 1 luna trebuie sa-mi iau eu, insa eu nu as vre sa intru in aceea luna de paternitate trebuie sa fac ceva in schimb sau nu si daca cumva imi puteti zice cand ar trebui sa-si faca sotia mea revenirea la munca cand implineste copilu 2 ani sau acum la 1 an si 11 luni. Multumesc
Buna ziua eu sunt in ccc pana in data de 4. nov .2014 insa sunt insarcinata iar data nasterii ar fi in 14 februarie 2015 cum se procedeaza o sa imi fac revenirea la locul de munca si o sa intru in prenatal pt, al doilea copil ?
Buna, datorita unei greseli a unor functionari din primarie am ramas fara indemnizatie crestere copil pe o perioada de 2 luni cum putem sa-i facem sa plateasca pentru gresala facuta ?
Multumesc pentru raspunsuri
Buna , imi puteti spune ce declaratie trebuie sa depun la ANAF penru inreprinderea individuala deschisa anul trecut dar care nu a avut nici o activitate. Multumesc
Răspuns la discuția bani de la asigurator RCA
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.