avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Activitate sandamihai

Activitate sandamihai

a intrat in vigoare legea platii retroactive a cas?
vecinii mei de la etajul 2 pun glestre cu flori in exterior pe marginea balconului fara ale asigura iar eu sunt nevoita sa stau cu frica de cate ori trec sa nu mi cada in cap locuind la parter si fiind nevoita sa pun si sa iau rufele de la uscat.mentionez ca de 2 ori cand au fost vijelii am avut sansa sa cada la o jumatate de metru de mine cand am trecut.i am rugat sa nu le mai lase neasigurate dar nu vor.ce pot face?sa astept sa mi cada una in cap?
daca lucrezi ca pfa ,si realizezi venituri din plecari in strainatate ocazional(3-4luni,poti sta 2-3luni fara sa lucrezi),cum se calculeaza cuantumul pensiei alimentare pentru 2 copii din 2 relatii?multumesc!
Discuție cas
pot fi coasigurat daca nu sunt casatorita cu prietenul meu dar locuim impreuna si avem un copil?
doresc sa stiu daca cei 2 ani de ccc se pun atunci cand se calculeaza perioada de somaj la care ai dreptul?dar concediul medical?inainte de a naste am avut 4luni de c,medical-sarcina cu probleme.multumesc
in ultima luna inainte de a implini copilul 2 ani va intra tatal in ccc.vreau sa stiu daca se aplica plafonul de 1200ron sau va avea 85%din media veniturilor pe ultimele12 luni.multumesc
daca parintii copilului traiesc in concubinaj se mai reduce cu o luna CCC al mamei daca tatal nu face cerere de CCC?credeam ca legea nu se aplica cuplurilor care traiesc in concubinaj.multumesc mult!
am un copil de 1an si 8luni.,.multumesceu tatal lui nu suntem casatoriti,si vreau sa stiu daca el este obligat sa intre in concediu de paternitate.de la firma unde lucrez cand am depus actele de concediu de maternitate mi au spus ca nu conteaza voi fi nevoita sa ma intorc la serviciu mai devreme cu o luna iniante de implinirea celor 2ani.multumesc!