avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate AlbertoTurbo

Activitate AlbertoTurbo

Răspuns la discuția Extindere retea electrica
Domnul Cezar , am incercat sa va contactez pe adresa de e-mail lăsată dar se pare ca nu-i valabila . E trecuta gresit ?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Închirierea fără contract înseamnă evaziune,material pentru ANAF
Buna ziua ! Daca obtin un venit mai mic decat jumatatea salariului minim pe economie executorul mai e obligat sa-mi faca poprirea pe o treime din venit ? E suficienta o adresa catre executor in care sa-i demonstreze venitul sau trebuie hotarare judecatoreasca ? Mentionez ca nu am venit cu contestatie in timpul util .
Cumparatorul a avut o copie dupa buletinul dvs ? Poate s-a dat drept dvs in fata avocatului .
cyan a scris:

Numai din cartea de service


Se gasesc carti service in alb si stampilate pe net, nu trebuie decat sa treci data si kilometrii doriti , nu mai constituie de mult o dovada credibila.
Răspuns la discuția drum servitute
Chiar nu exista nimeni cu ceva cunostinte juridice sa-mi raspunda la intrebarea de mai sus ?
Perchezitia trebuia efectuata in prezenta unui martor si ulterior , cu ajutorul martorului sa-i actionati in instanta pentru prejudiciu de imagine . Trebuia din start sa solicitati ca perchezitia sa fie facuta numai in prezenta unui martor.
Discuție drum servitute
Buna ziua ! In 2008 am achizitionat un teren in suprafata de 500 mp.Din start la notariat dar si la cadastru actele s-au facut pe 400 mp propietatea si 100 mp drumul de servitute ( 24 ml x 3,5 m) . Intre timp am obtinut autorizatie de constructie iar pentru imprejmuire o autorizatie provizorie pentru gard din plasa. Asta deoarece am inteles ca primaria intentioneaza sa mai solicite inca un metru din propietate , pe deschiderea de 24 ml. Este vina mea ca cine a intocmit PUZ-ul n-a tinut cont de latimea drumului din start , sunt obligat sa mai cedez din propietate , cum pot refuza legal cedarea suplimentara din propietate ? Multumesc.
GermanAlex a scris:

Dar oare de ce dumneavoastra ati avut dreptul sa construiti pe hotar iar el nu il are? Daca in procesul de construire va degradeaza casa il puteti chema in proces dar altfel ii ingraditi un drept de care dumneavoastra ati beneficiat. Conteaza mult ce fundatie aveti dumneavoastra, ce fundatie va avea el, ce tip de sol este (daca e tare sau moale) si ca nu cumva sa vina ploile imediat ce sapa fundatia.


Am inteles ca-i o lege noua in vigoare in care se mentioneaza ca cel care construieste e obligat mai intai sa consolideze casa vecinului de care se alipeste , soacra mea a beneficiat de acest lucru , a fost de acord cu alipirea la calcan iar vecinul a recunoscut ca este obligat sa-i consolideze spatele casei , lucru pe care l-a si facut.
canalul youtube are implementat un buton "report" , l-ati folosit ?