avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Activitate Lucian Pralea

Activitate Lucian Pralea

Buna seara! anularea certificatului de mostenitor se poate obtine doar in cadrul unui proces promovat in fata instantei de judecata.
Răspuns la discuția Parasire de domniciliu si divort
Buna seara! singura modalitatea prin care puteti ca minorilor sa le fie stabilit domiciliul la dvs., este sa intentati o actiune de divort.
la ce parte a sentintei va referiti? daca este ultima parte aceea se numeste dispozitiv si deobicei este pe scurt si poate este corect.trebuie vazut de un avocat care este neconcordanta de care vorbiti.
Răspuns la discuția Divort cu minor
avand in vedere varsta copilului acestuia i se va stabili domiciliul la d-voastra, iar exercitarea autoritatii parintesti se va face de catre ambii parinti.pentru contributia d-voastra la apartament aveti un drept de creeanta.
trebuie sa demarati in instanta o actiune de constatare a dreptului de proprietate prin uzucapiune.
Buna seara!
permisul vi se elibereaza in cel mult o ora de cind depuneti cererea, cu taxa platita si o copie dupa actul de identitate; trebuie mers personal.
Răspuns la discuția Rezoluþiune contract
daca hotararea e data in prima instanta puteti face recurs daca nu a expirat termenul de recurs.
Răspuns la discuția Taxa timbru
taxa de timbru se stabileste de catre instanta de judecata, aveti obligatia sa o achitati pana la termenul fixat de catre instanta.
Răspuns la discuția Schimbarea numelui copilului
in situatia d-voastra nu sunt motive de schimbare a numelui copilului. Puteti intenta o actiune
prin care sa supliniti consimtamantul tatalui sa calatoriti cu copilul, eventual si pensie de intretinere daca nu contribuie la cresterea copilului.
Răspuns la discuția Infundat de infractori
Buna seara,
in momentul cind va fi adus in tara, pentru ca va fi probabil sa fie arestat pe baza mandatului emis in Romania, poate cere rejudecarea dosarului daca nu a fost la nici un termen de judecata.