avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate PopCristi

Activitate PopCristi

Discuție Inchidere firma
Un prieten ar vrea sa isi inchida o firma. Imi spuneti va rog care sunt pasi si ce presupune inchiderea unei firme? In balanta mai are solduri: SfC1012 = 300 lei, SfC106 = 120 lei, Rezultat reportat: 4717.29 lei iar pe debit sold la casa de 5137.29 lei. Multumesc anticipat! O zi cu mult spor va doresc.
Răspuns la discuția Dividende platite gresit
Va rog sa imi scrieti niste solutii. Multumesc!
Buna-ziua. Am nevoie de ajutorul d-vstra! Am depus la o firma bilantul unde administratorul firmei a hotarat repartizarea profitului la dividende. Am virat in contul administratorului dividendele. Ulterior am aflat de fapt ca firma are un alt asociat. Conform
actului constitutiv societatea are un asociat unic care nu este acelasi cu administratorul. Administratorul a virat suma inapoi in contul firmei. Cum e corect sa procedez pentru a indrepta greseala?
Buna ziua
Ma puteti ajuta cu niste modele de anexe la bilant pentru o societate comerciala care nu a avut activitate?
Multumesc anticipat!
Zi frumoasa!
Buna ziua
O prietena doreste sa isi deschida o firma pentru salonul ei de infrumusetare deoarece va primi un ajutor nerambursabil.
E obligatoriu ca la achizitionarea de materiale (gen ceara, spirt, rujuri, farduri etc) sa fie facute NIR-uri? Sau ar putea sa mearga direct pe 601?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri! O zi frumoasa!
Răspuns la discuția Completare declaratia 205/2019
Din punctul meu de vedere la punctul 7 se trece venitul din dividende platit inclusiv impozitul, adica brutul iar la punctul 8 suma efectiv platita (brutul - impozitul). Cum ati procedat?
Discuție Ref la D205
Buna ziua. As vrea sa va intreb daca o societate la 31.12.2017 a avut pierdere, dar in anul 2018 a platit dividende aferente anilor precedenti trebuie sa depuna D205?
Buna ziua. Administratorul firmei a achizitionat un telefon mobil, valoare peste 2500 lei. Trebuie considerat mijloc fix si amortizat lunar?
Răspuns la discuția Salariat pensionar
Multumesc pentru raspuns!