In cat timp se poate opta pt un furnizor de energie electrica
Buna ziua,as dori sa fac o procura la notar pt a cumpara un apartament pt fratele meu care este plecat.As dori sa stiu dc procura are aceeasi valoare ca un act de vanzare,adica apart este al meu iar pana in 6 luni tb sa-i fac contract de vanzare fratelui.Cel Ce mi-a vandut apartamentul Mai are vreun drept,sper sa Nu incerce sa il revânda dc Nu avem contract de vanzare.Este posibil
Buna ziua,dupa cum stiti casele vechi erau construite in oglinda,adica erau 2 familii cu 2 case dar cu un perete comun.Acum vecinul e vandut casa lui si noul proprietar Vrea sa construiasca un hotel ,ceea ce cred ca nu e posibil pe 600 m.Ce se poate face dc observ ca incepe sa darâme casa
Pt efectuarea unor lucrări in apartament (schimbarea usilor din interior) am apelat la doua persoane particulare, care știam ca se ocupa cu asa ceva. Sunt foarte nemulțumit de lucrarea efectuată de ei (au deteriorat usile) si as dori sa știu cum m- as putea îndrepta asupra lor. Menționez ca nu am încheiat cu ei vreun contract de prestări servicii sau altceva de genul acesta.
Am divortat de 2 ani si am păstrat numele de căsătorie,iar acum as dori sa revin la numele de dinainte de căsătorie.Ce ar trebui facut in acest sens.
Umblu de o sapt si la fisc si la sanatate si îmi spun ca am de plata pt ca iau dobânda de la banca si deci am venit,am avut nevoie de acte de la fisc si nu le-am putut lua pt c apar cu datorii la sanatate,iar din ce am înțeles pt c am avut o gars închiriată in 2008 si pt c iau dobânda de la banca
L-am dus,dar îmi apar datorii ca tb sa plătesc si la sanatate 6 la suta cât timp am avut contract de închiriere,dar de ce nu mi s-a spus cd am facut contract si mai ales cum am putut vinde gars dc aveam datorii atunci,au trimis de plata după ce si-au pus penalitati
Daca IMi expira un contract de inchiriere al un ei garsoniere si am avut contract la fisc,apoi am vandut gars,Mai tb facuta cerere la fisc sa se inchida contractul sau expira automat dc nu il reinnoiesti
As dori sa stiu daca pensionarii platesc cei 5,5 pt cass pt ca ei sunt platitori la sanatate din pensie si am auzit c nu Mai platesc la cass daca au bani in banca
buna ziua,am vazut ca se vb de noua lege cu impozitul pe chirii c intra in vigoare de la 1 ianuarie 2014.eu am avut prin 2008-2009 o gars inchiriata pe care nu o mai am de 5 ani dar mi-a venit sa platesc.stie cineva cum se procedeaza sa nu m apar cu datorii la fisc,pt ca nu m am venit acum si nici gars,ce se poate face