avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate Carmen Dodea

Activitate Carmen Dodea

atentie!! donatia se poate revoca ! mai departe dv decideti ce hotariri luati cu privire la relatiile cu tatal dv.
va recomand sa va alegeti cu grija mediatorul pentru ca un mediator bun va reusi sa va aduca la un numitor comun, acesta este depaft rolul medierii.
Tocmai pentru ca nu doreste sa discute cu dv,. mediatorul stie cum sa-l abordeze si cum sa trateze neintelegeril;e dintre dv, in asa fel incat sa fiti amandoi multumiti si fara costuri mari, in timp scurt
domnule arhivist putin respect!!! persoanele care ni se adreseaza sunt destul de necajiti si satui de alergatura,tracasari, etc, Mediatorii au aparut tocmai in ideea de a-i ajuta ! Asa ca va rugam putin respect pentru aceasta profesie, chiar daca pe unii ii deranjeaza! Imi pare rau va trebui sa ne acceptati si pe noi, cei benevoli ,Acum este tardiv sa mai se apeleze la notar!
Răspuns la discuția Coproprietari
adresati-va unui mediator sigur va va ajuta pe amandoi sa gasiti o cale de mijloc, sa ajungeti la un acord comun ideal ar fi ca mediatorul sa fie mediator de profesie. Asa cum v-ati inteles la inceput asa ar trebui sa va intelegeti si la sfarsit mai ales ca exista si un copil.
depinde ce urmariti, daca doriti recuperarea prejudiciului ; chemati faptasul la un mediator, daca doriti sa va razbunati si sa o pedepsiti persoana respectiva: inaintati plangere penala la politie..Oricum ati omis unele detalii care ar clarifica situatia, ca de exemplu in ce conditii a intrat persoana in casa, aveti relatii cu persoana respectiva? etc Totusi avand in vedere volumul mare de lucru si dosare al Politiei Romane eu va indrum sa incercati sa va recuperati pe cale amiabila prejudiciul, este si in interesul dv.
gresiti! Daca va judecati de un an si ceva pentru aceasta disputa, cine stie cat timp va dura solutionarea acesteia! Veti cheltui timp, bani, nervi, copilul va fi tracasat, nu ne-ati specificat varsta copilului. Mama poate cere in instanta ce doreste , la fel si dv., argumente precis veti gasi si unul si altul. Mediatorul este singura persoana care are pregatirea, timpul si rabdarea necesara pentru a va asculta pe amandoi si a va ajuta sa ajungeti la o intelegere. Dv. degeaba ati incercat sa-i explicati mamei copilului unele aspecte, dat fiind starea tensionata dintre dumneavoastra insasi ideea de a va privi va induce o stare de tensiune. Asadar cel mai util pt toti va este mediatorul ! Va doresc numai bine!
adresati-va unui mediator pentru a va ajuta sa ajungeti la o intelegere, mai bine sa va intelegeti unul cu celalalt asa cum v-ati inteles la inceput! Scutiti nervi, bani, alergatura! Succes!
Răspuns la discuția Retrocedare teren
nu este ok, dar din pacate se intampla! schimbati avocatul si continuati lupta!
fiind vorba de o neintelegere intre dumneavoastra si propria mama puteti apela si la un mediator care va va ajuta sa ajungeti la un acord .Metoda este eleganta,simpla si veti fi multumiti amandoi.