Buna seara ,as dori sa va adresez o intrebare.Daca o persoana a fost casatorita la starea civila de patru ori ,ar putea sa revina la numele de fata?Va multumesc.
Buna seara,eu am avut acest accident in anul 2012 si procesul s-a terminat in luna iunie 2015.Cat timp as mai avea la dispozitie sa pot actiona in instanta?
Buna ziua, am avut un proces care s-a terminat ,am primit despagubiri ,nu atat cat ar fi trebuit dar eu acum am ramas cu defecte vizibile care vor fi operate si va urma iarasi o perioada de recuperare as dori sa stiu mai pot deschide un alt proces?Exista un termen ?
Buna ziua am o intrebare in legatura cu executarea unei hotarari judecatoresti de catre firma de asigurare .Cat timp li se blocheza conturile de catre executor si ce urmeza dupa?Va multumesc.
Buna seara,am o intrebare,ce anume trebuie sa fac ,daca dupa o luna de zile de la definitivarea procesului de apel nu am primit inca hotararea?Va multumesc.
Buna ziua ,as dori sa stiu daca expertiza medicala care se face pentru a fi prezentata in instanta trebuie facuta la medicina legala sau la sectia unde a fost facuta operatia?Va multumesc.
Buna ziua,sunt intr-un proces penal si nu sunt multumita de sentinta care a fost data de aceea am facut recurs.Despagubirile sunt enorm de mici.Va multumesc.