avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate datcumitica

Activitate datcumitica

Fosta a introdus acțiune pentru stabilire domiciliu minor.A urmat o Ordonanță președințială prin care se stabilește provizoriu copilul la ea.Refuza programul de vizitare.Pot introduce o acțiune separată pentru stabilire domiciliu minor
5 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Consider că trebuie să solicitați o Expertiză medico legală, dacă este adevărat ce ați relatat.Cineva are probleme psihice.Oricum puteți solicita in cadrul procesului de custodie o Evaluare psihosocială a copilului,dar și expertiză psihică medico-legală pentru sotie și minora pentru alienare.
Sunt în instanță ordonanța președințială stabilire domiciliu minor și program de vizita.De două zile mama mi-a blocat telefonul pe ambele telefoane ale ei ir al copilului suna până se oprește.Nu pot lua legătura cu copilul sub nici o forma.Ce pot să fac?
Răspuns la discuția limite regulament intern
Că și fumatul in timpul serviciului,folosirea telefonului poate fi restricționat sau interzis.La munca mergi să muncești nu sa stai pe telefon.Inseamna că ați făcut abuz cu telefoanele la ureche.Nu este nici un abuz din partea angajatorului,atâta timp cât după terminarea programului de lucru primiti telefoanele.La bancă ești obligat să numeri banii cesh și să îi depui undeva până la terminarea programului,asta nu înseamnă că,conducerea băncii îți confisca banii.
O prietena,in urma divortului a ramas sa plateasca pensie alimentara copilului care a ramas la tatal acestuia intrucat mama era foarte bolnava.Intre timp copilul a implinit 16 ani dar dupa terminarea unei scoli profesionale de doi ani,s-a angajat.In aceste conditii mama mai plateste pensie alimentara pana la implinirea varstei de 18 ani?
Pot sa dau intreaga propietate cpilului cu care locuiesc?Mentionez ca dintr-o alta casatorie am un copil care este major,cu care nu am nici un fel de relatie si nici nu am mai avut de la divort respectiv de cand avea varsta de 6 ani.Intre intre timp mi-am refacut viata si am un copil minor.Toate bunurile pe care le detin inclusiv propietatile sunt realizate de catre mine impreuna cu actualul sot dar le detin pe numele meu el nefiind in nici un contract cel putin nominalizat.Pentru ca la toate acestea a participat si copilul nostru minor vrem ca sa transferam intreaga propietate si toate bunurile pe numele copilului nostru pentru ca mai tarziu sa nu aibe probleme cu impartirea averii cu fratele vitreg pe care de altfel nici nu il cunoaste si care nu a contribuit si nu va contribui nici la intretinerea noastra si nici in gospodarie.
Persoana in cauza este pensionar pe caz de boala grad 2 fara drept de munca si primeste indemnizatie de handicap grad 2.Poate beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului
Buna ziua,
Doresc sa stiu,eu fiind o persoana cu handicap grad II accentuat si epileptic pot inmatricula fara sa platesc Taxa de timbru,pe numele meu o masina care nu este modificata (oricum nu imi permite legea sa posed PERMIS DE CONDUCERE),dar care imi este necesara transportului.
Răspuns la discuția EXECUTOR
Multumesc pentru raspuns.Va anunt ca acest executor cu ceva vreme înainte a fost surprins de un prieten al meu când dadea sfaturi „debitorului” cum sa procedeze cu restituirea pe care o are.A refuzat sa faca executare la autoturismele pe care le detine debitorul, o Dacia si un VW,pe motiv ca prima este prea veche si a doua este înmatriculata în Bulgaria.A dat sfaturi debitorului cum sa procedeze pentru cazul când eu voi încerca sa solicit sa efectuieze Succesiunea la bunurile fixe(casa,terenuri) care sunt pe numele parintilor decedati.
Răspuns la discuția EXECUTOR
Multumesc frumos