Dacă fac donație către fica mea a unui teren agricol pentru care exista contract de arendă, se anulează contractul daca nu mai vrem să fie arendă? Contractul expira in 2023.
totusi cum trebuie sa fac pentru a putea vinde in vederea obtinerii banilor de care am mare nevoie urgent?
Am un contract de arenda pentru un teren arabil , contractul va expira in anul 2023, in contract nu a fost specificat daca pot rezilia contractul mai devreme de acest termen. Avand in vedere ca sunt nevoita sa incerc sa il vand, am nevoie urgenta de bani. Nu pot comenta ca nu s-au respectat clauzele din contract. Doresc un sfat cum trebuie sa procedez pentru a putea vinde terenul.
Multumesc
O mama cu un copil bolnav de leucemie incadrat la handicap - beneficiaza de vreo scutire de taxe sau impozite in legatura cu angajatorul la care este incadrata cu contract de munca permanent??
se poate vinde un teren aflat in litigiu? Am avut proces cu vecinul trenului din partea stanga ca urmare a cadastrului facut gresit la mumentul cumpararii, am avut expert care a depus documentele justificative , ca urmare am castigat procesul, acum am proces cu vecinul din partea dreapta, dar nu mai sunt in stare sa continui proesul asa incat doresc sa vand terenul cu tot cu litigiu. se poate? Multumesc
Pentru a participa la o licitatie de apartament se plateste o garantie, conform art.844 alin 2 N.C.Pr.Civ republicat copropietarii pe cote parti nu au obligatia de a depune garantia. Daca locuiesc in imobilul care are apartamentul la licitatie se considera faptul ca sunt copropietar ?
Se poate face donatie la o nepoata copil minor pentru un teren aflat in prorietate cu sotul meu - in conditiile in care nu este de acord pot face donatia pentru jumatate din suprafata??
Daca in trim 1 2015 am calculat impozit pe profit , am o suma de plata. Daca in 2014 firma a fost pe pierdere, cat se plateste aferent trim 1 2015. cum se ia in considerare pierderea din anul anterior?
daca sunt economist , Relatii economice internationale si absolvent de Drept - cu licenta, nu sunt membru CECCAR, pot semna aceste situatii, avand in vedere faptul ca nu sunt angajat la firma si tin contabilitatea pe baza de amicitie-
modalitatea de inregistrare contabila si plata unui cantaret din strainatate tara UE - care participa la un festival organizat pentru strangere de fonduri in vederea donarii la o unitate sociala pentru copii cu handicap- se face un contract de prestari servicii-