avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Activitate andrei2233

Activitate andrei2233

Răspuns la discuția Amenda fara stampila
nu inteleg ce nu va e clar...
Răspuns la discuția Amenda fara stampila
Pai el a primit amenda pt ca a fost surprins traversand calea ferata in timp ce trenul se afla in miscare dar in pv scrie ca conform (scuzati cacofonia) punctelor 3, 5 din art 2 a fost sanctionat, puncte care se refera la cu totul altceva.Avand in vedere ca amenda a luat-o si a si primit-o tot la gara , in aceeasi zi tind sa cred ca i-a fost data de agentul reprezentant cfr.
un prieten a primit o amenda de 600 de lei pt ca a trecut calea ferata si venea trenul.In amenda scrie ca este sanctionat conform punctelor 3 si 5 din art.2, iar punctele 3 si 5 fac referire la cu totul altceva ( 3.călătoria cu legitimatie de călătorie fără supliment de viteza, tichet de rezervare a locului, supliment de cuseta, pat sau cabina..... 5.vinderea de legitimatii de călătorie în alte locuri decat cele stabilite de S.N.C.F.R. sau de persoane neautorizate de aceasta).Deasemenea amenda nu are nici o stampila nici pe fata nici pe verso e un lucru de care te poti folosi in cazul unei plangeri?
cum se poate ataca un proces verbal pe baza legii 203/1994? un punct slab pe care l-am gasit ar fi ca amenda nu are semnatura agentului constator pe verso,nici vreo stampila.
in cat timp primesc raspunsul la contestatia la o amenda contraventionala?
daca am 17 ani pot face contestatie la o amenda contraventionala?
Discuție Legea 61/1991
Legea 61/1991 apartine codului penal ?
Răspuns la discuția Declaratie la politie
banuit cred..
Am fost chemat sa dau declaratie la politie si nu puteam sa ma duc pt ca eram zilnic la munca.S-a dus mama in locul meu si stiind intamplarea, a declarat ea in locul meu.Aici vine intrebarea mea: poate cineva sa dea declaratie in locul tau la politie?Daca iti este ruda sau daca stie intamplarea?
Răspuns la discuția Amenda da sau nu?
Din cauza fricii