Pai el a primit amenda pt ca a fost surprins traversand calea ferata in timp ce trenul se afla in miscare dar in pv scrie ca conform (scuzati cacofonia) punctelor 3, 5 din art 2 a fost sanctionat, puncte care se refera la cu totul altceva.Avand in vedere ca amenda a luat-o si a si primit-o tot la gara , in aceeasi zi tind sa cred ca i-a fost data de agentul reprezentant cfr.
un prieten a primit o amenda de 600 de lei pt ca a trecut calea ferata si venea trenul.In amenda scrie ca este sanctionat conform punctelor 3 si 5 din art.2, iar punctele 3 si 5 fac referire la cu totul altceva ( 3.călătoria cu legitimatie de călătorie fără supliment de viteza, tichet de rezervare a locului, supliment de cuseta, pat sau cabina..... 5.vinderea de legitimatii de călătorie în alte locuri decat cele stabilite de S.N.C.F.R. sau de persoane neautorizate de aceasta).Deasemenea amenda nu are nici o stampila nici pe fata nici pe verso e un lucru de care te poti folosi in cazul unei plangeri?
cum se poate ataca un proces verbal pe baza legii 203/1994? un punct slab pe care l-am gasit ar fi ca amenda nu are semnatura agentului constator pe verso,nici vreo stampila.
Am fost chemat sa dau declaratie la politie si nu puteam sa ma duc pt ca eram zilnic la munca.S-a dus mama in locul meu si stiind intamplarea, a declarat ea in locul meu.Aici vine intrebarea mea: poate cineva sa dea declaratie in locul tau la politie?Daca iti este ruda sau daca stie intamplarea?