avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate costelmacovei

Activitate costelmacovei

Am vrut sa cumpar o masina si m-am razgandit din cauza ca nu corespunde tehnic si am renuntat ,proprietarul masinii a mers la fisc si a transferat fiscal pe numele meu fara semnatura mea si acum actele masinii sunt pe numele lui iar impozitul pe numele meu si as vrea sa stiu cum sa fac sa transfer inapoi pe proprietarul masinii fiscalul.
multumesc
Discuție cont de card
buna seara
am o intrebare in legatura cu inchiderea unui cont de card pe care vreau s-al inchid si am fost la banca si nu vor s-al inchida motivand ca am datorii la finante
este vreo lege care sa conditioneze ?
contul de card nu a mai fost alimentat si pe deasupra este si expirat ,va rog sa-mi spuneti cei de facut
multumesc
buna ziua
Am avut deschisa un PF. cu multi ani in urma iar acum mia venit instiintare de plata de la ANAF precum figurez cu datorie din anul 2012 mentionez ca nu am mai fost instiintat de atunci pana acum niciodata ce pot sa fac s-au daca am vreo sansa macar sa nu platesc penalitati pe aceasta perioada sincer nu am stiut ca PFul este obligat de lege sa platesc la CASS
Cum as putea sa va trimit o copie la instiintare
va multumesc pentru timpul pe care il veti acorda
Buna ziua
Pentru obtinerea de fonduri europene pentru intreprinderi mici si mijlocii trebuie intocmit un proiect.
Cine trebuie sa faca acest proiect si daca necesita plata.
Daca trebuie plata care este suma si cand trebuie platit.
Daca proiectul nu indeplineste numarul de puncte si nu participa la obtinerea de fonduri plata proiectului se returneaza?
Multumesc.
Răspuns la discuția Contract de munca limitat
Mulțumesc
Un angajat cu contract de munca limitat pe perioada de 3 luni care a lucrat consecutiv peste un an de zile bineînțeles cu prelungiri a contractului de munca după fiecare 3 luni poate beneficia de de indemnizația de șomaj?
Am plătit în fondul asigurărilor sociale la fel ca și un angajat cu contract de munca nelimitat
Mulțumesc mult
Bună ziua mă numesc Macovei Costel am avut un Pfa acum 12 ani în urmă și nefiind profitabil am fost nevoit să îl închid mi-am plătit impozitul pe profit iar după 11 am fost înștiințat de Anaf precum figurez cu o datorie la Cas bineînțeles cu dobânzi pe care le-au calculat an de an fără să mă înștiințeze. Ce pot face în acest caz. Daca nu plătesc ce se poate întâmpla. Cum ar fi corect să procedez în acest caz. De ce nu mau anunțat în anii trecuți menționez că acum am de plătit mai mult decât am câștigat. Mulțumesc
Răspuns la discuția Problema cu E.ON
da si eu tot asta am auzit nu stiu ce sanse vom avea dar dumnezeu e mare si va avea grija daca as fi fost acasa eu nu sar fi intamplat sunt plecat de 8 ani
Răspuns la discuția Problema cu E.ON
am fost la eon relatii clienti si miau spus ca nu sunt angajati la eon este o firma de parteneriat sau le fac servicii contracost cam asa ceva am inteles am facut contestatie
intradevar sotia ia crezut pe cuvant si ia lasat sa-si faca treaba si au facuto bine ca drept incredere