avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate Adina860

Activitate Adina860

Mai vreau sa adaug ca apar ca și salariata. Cunoștințe dea mele îmi spun ca motivul ar fi Planul Metal de la Revolut, plătesc pe an 590lei dar eu știu ca sunt asigurata doar în alta tara și aia doar dacă plec în vreun concediu. Nu scrie nici unde ca ași fi asigurata în tara mea. Nu înțeleg...

Adina860 a scris:

Sunt asigurata deși am încetat munca acum 9 luni. Cum ?

Sunt asigurata deși am încetat munca acum 9 luni. Cum ?
Răspuns la discuția Problema buletin
Asa e trebuie săpat sa aflu de ce dar problema e cum aude ca sunt din acest cartier pur si simplu nici nu vor sa vorbeasca cu noi, nu ne da un sfat sau ce ar trebui sa facem, într-adevăr sunt multi romi ce locuiesc aici hoti, tâlhari dar nu toti suntem asa nici nu ne baga in seamă...bine ca stiu ca pot face asa va multumesc pt raspuns !

gi-jane2 a scris:

Puteti si asa cum ati zis dvs, Numai ca soacra trebuie sa isi dea acordul sa ia in spatiu si fata
Ar trebui sa nu lasati treaba asta asa cu nu se poate si sa sapati sa aflati si de ce.
Depuneti petitie la primarie ca sa va dea raspunsul in scris.


Buna dimineata, am probleme in ai face buletinul fiicei mele care a împlinit 14 ani, situatia e următoare majoritatea locuitorilor din acest cartier ( Kuncz) din Timișoara nu deținem acte pe casa fiind Primaria propietari iar ca sa ne facem buletin ne trebuie aprobarea lor pana remediaza ce sa faca cu noi e o poveste mai complicată. Acum 5 ani am depus cerere eu si mama si ne-au aprobat pentru C.I. Eu fiind divorțata si fata încredințată mie doar ambii cu aceleași drepturi, eu pot sa i fac buletinul doar la domiciliu meu, în momentul de fata am depus cerere dar din nu stiu ce motive nu sa aprobat doar ca nu se poate si gata nu inteleg cum sa putut atunci desi am depus cererea odată cu sora mea, ea pentru ea si pentru băiat ce împlinește 18 ani. Ei si băiatului i sa aprobat iar fetei mele nu, desi suntem in aceeasi situatie. Ce pot face in cazul de față ? Am gasit doar o posibilitate nu stiu legile doar gandesc si eu. Soacra mea are contract pe casa, ar putea să mă ieie în spațiu, flotant si dupa sa i fac ficei mele buletinul la soacramea desi eu nu o sa locuiesc acolo si nici ea ? Sper ca ma înțelegeți ce vreau sa spun.
Ei ( cei de la poliție ) o sa tina cont de adresa din buletin sau de flotant ? Multumesc !
Buna seara,va rog spuneti-mi si mie cum se procedeaza in urmatoarea problema ;
Sora mea si fratele meu sunt de acelasi tata,tata lor a decedat acum vreo 2 saptamani in Germania avand doar cetatenie germana a renuntat la cea romana ,mama lor vitrega ia sunat sa le ia datele pt ca legea lor a descoperit ca are copii si vor sa le dea o parte din averea ce a ramas posibil asigurarea de viata ce o avea de foarte multi ani,dar sotia lor le-a spus ca daca accepta sa primeasca risca urmatoarele tata avea datorii ceva imprumuturi in banca si ca se scad datoriile si daca cumva mai ramane bani se impart in 3 respectiv copii si sotia si daca nu mai ramane nimic si banii nu compenseaza datoriile platesc ei mai departe si nu primesc nimic mai exact pierd si banii lor...E asa cum spune sotia lui sau vrea doar sa i sperie sa renunte la avere?
Răspuns la discuția Caut avocat
Scuzati-ma, nu am stiut.Multumesc.
Discuție Caut avocat
Buna ziua,vreau un avocat bun din Timisoara jud.Timis. Sapatamana viitoare mai exact miercuri 11 feb am prima infatisare pentru divort cu un copil. Ar vrea cineva sa ma reprezinte si sa nu fie asa scump,partea banilor e foarte importanta pentru mine. Multumesc.
Buna, intr-un final m-am hotarat sa divortez dupa o separare de aproape 6 ani de zile de "sot" avand si un minor de 8 ani,in tot acest timp doar eu l-am ingrijit pe copil, sotul nici macar nu sa interesat de minor doar eu si concubinul meu ,el(concubinul) avand un loc de munca si eu casnica. Intrebarea mea este cum trebuie sa procedez pentru a imi fii doar mie incredintat copilul dupa divort sau ce trebuie sa scriu in declaratia de divort.Va rog ajutati-ma nu cunosc legile.
La facerea unui pasaport pentru un minor trebuie sa fie prezenti ambii parinti casatoriti legitim sau doar unul dintre ei?? Multumesc.
Multumesc frumos pentru sfaturi mi-au fost de mare folos. Multumesc din suflet.