avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Activitate adriansarpe

Activitate adriansarpe

Nu cred ca spune tot adevarul,,cum a pierdut o suma asa de mare,ce documente au fost semnate la angajare,detalii,etc.
a.s
Aici pe forum avem f.multi avocati bine pregatiti si care pot sa va fie de real ajutor cu conditia ca dvs sa le cereti sprijinul si poate ca daca au o ,,fereastra " sa va fie sustinator in instanta.
Nu ezitati si adresati-le rugamintea,in rest va doresc sa rezolvati in mod favorabil.
Succes,
a.s
Cred ca in acest caz este destul de greu sa va aparati,.poate daca aveti un avocat sa faceti recurs ,sa dovediti ca este o eroare . Nu inteleg de ce nu a-ti reactionat de la prima condamnare, cum de a-ti acceptat si nu v-ati luptat pentru adevar.
Apelati la toate forurile chiar si la d-l Presedinte (eventual pentru amnistie) sa va gasiti o cale de rezolvare..
Va fi foarte dfificil,poate pina va hotariti, sinteti deja retinut.
Sa retineti ca dreptatea nu se face singur,pentru aceasta sint organele Statului.
succes,
Răspuns la discuția Intimidare cu tenta sexuala
Mergeti din nou la Sectia de Politie si solicitati sa stati de vorba cu ,,Politistul de Proximitate"care raspunde de zona DVS si acesta este in masura sa va ajute.Nu neglijati chiar daca va fi nevoie sa fie intrebata si fetita (in prezenta dvs),
Sigur gasiti ajutorul cuvenit.
Succes,
a.s
Va recomand sa va angajati un avocat..Pe viitor sa va cunoasteti drepturile apoi, ce si cum trebuie sa va comportati cu cei care vin sa va controleze ,ce acte (documente) trebuie sa va prezinte si nu in ultimul rind cine are dreptul sa va verifice marfa sau firma.
a.s
Răspuns la discuția Probleme grave cu banca
1. problema, dvs ati facut-o grea,necunoasterea nu va scuteste de nimic
2.stringeti-va toate documentele:chitante,extrase de cont,instiintarile primite,notificarile,tot ceea ce mai aveti de 10 ani de cind a-ti incheiat contractul cu banca,,daca nu le mai gasiti cautati la banca sa obtineti altele
3.la OPC eu nu am rezolvat niciodata nimic,de fiecare data cind am mai primit raspuns era identic cu cel al bancii,am apelat la BNR unde am gasit intelegere si indrumare pentru rezolvare.
4.angajati un avocat bun ,dati in judecata banca,cereti bancii sa va dea extrasul de cont curent si scadentarele,studiati-le ,iar avocatul va spune ce trebuie facut,
5.nu cred ca va lasa banca 10 ani sa aveti datorie,erati deja executat,
Nu stati, aparati-va drepturile
succes,
a.s
Răspuns la discuția Amenintari si blesteme
Sigur nu este bine sa porneasca in viata cu astfel de neintelegeri insa,daca in urma
discutiilor nu s-a ajuns la o impacare iar amenintarile nu inceteaza puteti apela la sectia de politie unde ve-ti fi indrumat ,sper, catre Agentul de proximitate caruia ii lasati si o solicitare in scris.
Ve-ti fi ajutat sa rezolvati acest incident . Consider ca nu are rost sa incercati si alta modalitate cum este calea justitiei,aceasta ii va marca pe tinerii casatoriti pentru mult timp.
Am sa va rog sa ramineti calm,sa va stapiniti supararea , sa evitati raspunsurile acide la adresa parintilor fetei.
Succes,
a.s
Răspuns la discuția Amenda contraventionala nesemnata
La solicitarea documentelor de catre agentul de circulatie aveti obligatia sa le prezentati in totalitate.Agentul a procedat corect intocmind procesul verbal,pe care trebuia sa-l semnati iar, la observatii DVS scriati obiectiile pe care le considerati nelegale.
Pentru refuzul prezentarii in totalitate (incomplete) a documentelor ,agentul aplica si 2 puncte penalizare in plus fata de amenda .
Faptul ca nu ati semnat PV ,amenda trebuie achitata in termenul prevazut de lege dupa care va adresati instantei de judecata unde aveti sansa sa cistigati- de regula Politia nu se prezinta la judecta in totdeauna.
Puteti achita 1/2 din valoarea amenzii in 24 ore.
Nu are rost sa continuati cu ascunderea(declararea acului de identitate ca pierdut),va complicati degeaba,nu cistigati nimic,este o ambitie nejustificata.
Succes,
Cu stima,
a.s

Răspuns la discuția Am fost pacalita
Cu regret va spun ca sinteti vinovata.Seful DVS are dreptate ,acesta ,trebuie sa recupereze banii,biletele emise au fost insotite de chitante fiscale,in cosecinta nici nu se poate imagina ca se pot anula.
(anularea biletului se face imediat la emitere din motivele pe care cunoasteti, in rest nu).
Clientul cred ca nu face pentru prima data ,,smecheria" cu plata mai tirziu mergind pe ideea ca daca cistig platesc daca nu dau teapa.
-mai intii dati banii la casierie ,rezolvind situatia fata de angajator
-daca vrea angajatorul si are o parere buna despre persoana DVS poate sa incerce sa va ajute cu recuperarea banilor de la clientul respectiv(fiind un client vechi )s-ar putea sa-l cunoasca si sa-l roage sa-si achite datoria.
In consecinta va fi foarte greu sa va recuperati banii pe cale judecatoreasca,cu un avocat bun si martori,cu interpretarea inregistrarilor video (poate si acustice )daca are activata aceasta functie la DVR ,camere de luat vederi.
Va doresc succes si mult noroc in rezolvarea favorabila a situatiei ivite.
a.s
1. Este o situatie care implica sa stim si motivele invocate de firma la care lucrati ,a sefului direct cit si a clorlalti sefi ierarhici superiori
2.Daca s-a ajuns in aceasta situatie sa fiti chemat pentru a va pune in vederea raminerea sau parasirea serviciului, poate, prin atitudinea,comportarea dvs ati afectat bunul mers al sosietatii sau a fost viciat serviciul..
3.Pentru ca va casatoriti cu o colega(coleg) nu va da nimeni afara si nici nu va obliga sa demisionati daca va indepliniti atributiile pe linie de servici.
4. Dupa cum afirmati ca aveti inregistrari cu discutiile avute cu sefii,eu cred ca deja ati depasit situatia in fapt ,schimburile de pareri banuiesc ca au fost mai aprinse,raminind care pe care.
5.Demonstrati ca totul afost o neintelegere ,participati la rezolvarea tuturor problemelor care va sint repartizate ,dovediti pricepere,o buna pregatire profesionala ,faceti sa fiti apreciat de sefi si totul va fi bine
-nu este o dojana insa,eu asa vad lucrurile ca se rezolva.
Cu respect,
a.s