avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Activitate IulianDan

Activitate IulianDan

Buna seara,unde ma adresez pentru a face obiectiuni la raportul de expertiza?Multumesc
Procesul este in stadiul,

Solutia pe scurt: acordă termen la 4.03.2015 pentru a se lua la cunoştinţă de raportul de expertiză

Sa dat o suma foarte mica,pentru o casa in zona 0 a orasul cu teren 440 mp,5 camere si prefer sa renunt decat sa iau mai putin decat am cheltuit pana acum si procesul a durat 4 ani.Multumesc
Buna ziua,daca renunt la proces,am dreptul la mostenire dupa decesul tatalui cu care ma judec,sau renuntarea inseamna ca renunt la toc si pierd tot?Multumesc
Buna seara,am un proces de succesiune si sa ajung la acest termen:

Ora estimata: 08:30
Complet: C13
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: acordă termen la 4.03.2015 pentru a se lua la cunoştinţă de raportul de expertiză
Document: Încheiere de şedinţă 04.02.2015

Sa dat o suma de 30 mii euro,casa cu 4 camere zona O in oras,interebarea mea asta este suma finala?mi se pare exagerat de putin avand si teren de 470 mp,

Mai am o intrebare va rog,mai este o cambana in acest dosar,dar in alt oras,facuta de parintii mei in timpul casniciei lor,dar pe contract este trecut tatal cel cu care ma judec,am parte si la aceasta cabana?Multumesc frumos
Buna seara,ca obiect : succesiune iesire din indiviziune

Stadiu de mai bine de un an pe loc si mai bine de patru ani de cand am inceput acest proces

Ora estimata: 08:30
Complet: C13
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: acordă termen la 04.02.2015 pt când se va reveni cu adresă către expertul desemnat pentru efectuarea expertizei
Document: Încheiere de şedinţă 07.01.2015

Multumesc
Buna ziua,am un dosar de mai bine de patru ani succesune cu tatal meu,el traeste cu alta femie sa recasatorit,mama a decedat noi suntem trei frati eu cu sora mea stam in chirie,el sta in 2 case,astept de mai bine de patru ani sa mi se dea partea de la mama decedata,ce este de facut?
Buna ziua,doresc sa plec in strainate la munca,am un copil in varsta de 3 ani cu concubina mea,daca eu plec si raman ei in tara eu mai am vriun drept la copil?plec cu acordul ei,doresc sa trimit bani in tara pentru intretinerea copilului.Multumesc
Buna,ai rezolvat pana la urma,sa terminat procesul?eu astept de 4 ani si inca se lungeste.Multumesc
Va multumesc
Răspuns la discuția Rata la banca
Mi se pare exagerat la cumpararea uni produs in valoare de 500 lei sa am de platit dupa 3 ani 2200 lei,iar cum imi este foarte greu sau imposibil sa platesc dintrun salariu de 600 lei ... Sunt somat cu executarea de crede recuperatori de credite,dar nu am nici un bun